خبرهای داغ:

طرح_شهر_بانو در قرارگاه فرهنگی اجتماعی ۱۹ دی به اجرا در آمد

طرح_شهر_بانو در قرارگاه فرهنگی اجتماعی ۱۹ دی به اجرا در آمد
بنا به تدبیر شهردار محترم طرح بومی شهر بانو در روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری آماده و به اجرا در آمد.
کد خبر: ۹۴۴۳۹۰۰
|
۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان خبرگزاری بسیج -از قم: بر اساس مصوبات ۴۲۷ و ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب و با توجه به تعریف وظایف برای دستگاهها و نهادها و به تبع آن ابلاغ ده وظیفه به شهرداری در این ابلاغیات و بنا به تدبیر شهردار محترم طرح بومی شهر بانو در روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری آماده و در جلسه فصلی قرارگاه توسط جناب آقای کلانتر زاده به شرح ذیل تشریح گردید :

آقای کلانتر زاده با اشاره به شناسایی ۲۰۶ فعالیت با موضوع عفاف و حجاب در شهرداری قم ، بیان نمود نگاه شهرداری این است که بتواند از ظرفیت‌های موجود برای مشارکت با مجموعه‌های دغدغه‌مند و پیشبرد اهداف مورد نظر در حوزه حجاب و عفاف استفاده کند.
وی از ارتباط سازمان پایانه‌ها با موضوع حجاب و عفاف یاد کرد و گفت: ۷۰ درصد عرب زبانان از پایانه‌های شهرداری وارد شهر می شوند و می توان با استفاده از ظرفیت پایانه‌ها نسبت به ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و آشنایی عرب زبانان با فرهنگ قم اقدام کرد که در این راستا برپایی نمایشگاه، تذکر به مسافران و تدوین شیوه نامه مسافر به همت سازمان پایانه‌ها دنبال شده است.
کلانترزاده تصریح کرد: در حوزه خدمات شهری که ۶ سازمان و دو اداره کل دارد ، بررسی بهسازی بوستان های ویژه بانوان درحال دنبال شدن است .
وی ادامه داد: در سازمان زیباسازی نیز به دنبال مردمی تر کردن ترویج نمادهای حجاب و عفاف هستیم و دراین راستا موضوع المان‌ها، دیوارنگارها‌، نورپردازی ها و دیوارنگاشته ها در جشنواره شهرنگار دنبال می شود که هنرمندان سراسر کشور طرح و ایده می دهند و سال بعد نماد و المان هنرمندان در شهر نمایش داده می شود.
کلانترزاده گفت: در حوزه معماری و شهرسازی، وزارت راه و شهرسازی برای تدوین قوانین رسالت مهمی دارد و ما نیز در این راستا تلاش می کنیم تا از چهره دینی شهر صیانت کنیم.
وی ادامه داد: پژوهشکده شهرداری حمایت از پایان نامه های مرتبط با حجاب و عفاف را دنبال می کند و در این راستا مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری و شورای شهر نیز مشارکت دارند.
کلانترزاده گفت: با همکاری سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قم نیز صفحه‌ای در پرتابل جامع شهرداری ایجاد می کنیم تا الگوهای برتر در حوزه حجاب و عفاف را در این صفحه به نمایش بگذاریم.
وی از اجرای طرح نشان شهربانو با استفاده از ظرفیت دستگاه های مختلف خبرداد و گفت: در مجموعه‌های مختلف برترین‌ها را در شهر قم به عنوان شهربانو معرفی کنیم تا بتوانیم الگوهای حجاب و عفاف را در جامعه ترویج دهیم.

دکتر سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم در نشست فصلی قرارگاه نوزده دی با بیان اینکه برنامه های خوبی برای حجاب و عفاف در شهرداری قم برنامه ریزی شده است، گفت: اما اینکه به چه میزان به نتیجه برسد وابسته به میزان تعامل و همراهی دستگاه ها با یکدیگر است.
شهردار قم با بیان اینکه عفاف و حجاب فقط به یک حوزه فرهنگی محدود نمی‌شود، گفت: رسیدن به اهداف مورد نظر در حوزه حجاب و عفاف، نیازمند آموزش های بنیادین و مداوم در خانواده ، مدرسه، دانشگاه و اجتماع است و بدیهی است که در چنین شرایط اجتماعی الگوپذیری فرهنگ نیازمند نهادینه شدن آن در وجود افراد است.
وی با تاکید بر اینکه کار فرهنگی باید منسجم و همیشگی باشد تا منجر به نتیجه شود، تصریح کرد: در دانشگاه و دبیرستان بحث های متفاوتی وجود دارد و برنامه فرهنگی ما باید متفاوت باشد اگر یکپارچگی و انسجام رقم زده نشود رسیدن به نتیجه شدنی نیست.
وی تاکید کرد: کشورهای مختلف با ظرفیت نظامی قابل توجه مقابل ایران اسلامی ایستادند اما نتوانستند به نتیجه برسند، با این وجود اکنون در عرصه فرهنگی ورود جدی تر دارند چراکه می دانند در این عرصه جای حرکت برای آن‌ها باقی است و در این شرایط همه دستگاه ها باید در میدان حضور یافته و نقش آفرینی متفاوتی داشته باشند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار