به گزارش خبرگزاری بسیج سمنان، حجت الاسلام و المسلمین سید هادی موسوی مسئول نمایندگی ولی فقیه در تیپ ۱۲ قائم در مراسم یادبود هفدهمین سالروز تدفین شهدای گمنام تیپ۱۲ گفت: امروز تجلیل از شهدا، تجلیل از فرد نیست . بلکه تجلیل از یک منش و سیره ای است که فرد شده است مصداق آن. تجلیل از شهدا یعنی ادامه راه آنها و زنده نگه داشتن راه و مرام آنها. همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند: امروز زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. امروز زنده نگه داشتن یاد شهدا ضامن بقای انقلاب اسلامی است.
وی در ادامه با اشاره به این موضوع که امروز انقلاب اسلامی ایران را همه جهانیان می شناسند گفت: به برکت خون شهدا امروز انقلاب اسلامی با همه کارشکنی ها و سنگ اندازی ها در عرصه های داخلی و بین المللی در مسیر پیشرفت و تعالی قرار گرفته است و الگوی تمام قد برای همه آزادی خواهان جهان واقع شده است. به برکت خون شهیدان و ادامه راه آنان با پیروی از ولایت فقیه، انقلاب مان را صادر کرده ایم.
موسوی افزود: تکریم مقام شهدا یک وظیفه و ضرورت غیرقابل انکار است امروز حضور ما و شما در مراسم یادبود شهدا یعنی تجدید بیعت با شهدا و ادامه راه و اندیشه شهداست.
وی در پایان گفت: شهدا به ما آموختند تنها راه پیروزی صبر و استقامت است و مصداق آیه شریفه قرآن کریم شدند که می فرماید:إِنَّ الَّذِینَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ الْمَلائِکةُ