استاد مطرح خوشنویسی کشور در آیین تجلیل از برگزیدگان سومین جشنواره ملی خوشنویسی غدیر: 

بیان واقعیات شخصیت امام علی(ع) از هر مبالغه ای برتر است/جای هنر و فرهنگ در کشور خالی است

استاد امیرخانی عنوان کرد: ما به عنوان شیعه باید در معنا، به بخشی که واقعیت دارد توجه کنیم و این واقعیت در بیان شخصیت امیرالمومنین از هر تعریف و مبالغه ای برتر است و این حقیقت است که موجب می شود مخاطب جذب شود.
کد خبر: ۹۴۴۷۱۳۳
|
۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۵

قزوین_ به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، آیین تجلیل از برگزیدگان سومین جشنواره ملی خوشنویسی غدیر با حضور مسوولان استانی، جامعه هنرمندان و خوشنویسان در سالن اجتماعات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین برگزار شد.  

 

استاد غلامحسین امیرخانی استاد خوشنویسی در این مراسم بیان کرد: در اعلام برابری و برادری تبلیغات لازم در این عرصه وجود ندارد. سیاست زدگی و قدرت زدگی عواملی است که موجب شده بشر در عین حال که دل و‌ موجودیت و گوهر وجودمان از یک منشأ است اما با آن احساس بیگانگی می کنیم و دنیا در تصرف نگاه توام با این سوءتفاهم است.

 

وی گفت: ما به عنوان هنر ملی شاگرد مکتب ادبیات و فرهنگ و معرفت هستیم. ما به روایات و مطالب عشق و ارادت و ایمان داریم اما با دنیایی که با این معارف نااشناست باید به گونه ای ادبیات را تنظیم کنیم که برای آنها هم شنیدنی و پذیرفتنی باشد. چرا که دنیای امروز شایسته این مقام است.

 

استاد هنر خوشنویسی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا شخصیت امیرالمومنین با عظمت بوده و چگونگی تشریح این شخصیت بزرگ برای جوانان عنوان کرد: دنیای امروز دنیای گفتگوست و با گفتگو می توان جایگاه با عظمت ایشان را تبیین کرد.

 

استاد امیرخانی عنوان کرد: هنر این مقام را دارد که به بخش انسانی وجود ما الهام بخشد و روح انسان را صیقل می دهد تا پذیرای معارف عقلانی شود و لازمه این مقام با هم بودن است. 

 

وی افزود: همه انسانها در طول تاریخ به دنبال این بودند که انسانیت را بیابند اما امروز دست یافتن به مرتبه انسانی و مصداق امروزی انسانیت بسیار سخت شده چرا که ابتلائات ما بیشتر شده و سیر و سلوک کمتر شده است.

 

استاد خوشنویسی با اشاره به نظریات اهل تسنن و تشیع نسبت به معرفی جایگاه امیرالمومنین تصریح کرد: امیرالمومنین در آرای جنبه صفات و کمال انسانی است این نظریه تسنن است. جمع فلسفه و اخلاق، مکتب است و شخصیت امیرالمومنین مصداق واقعی یک حاکم حکیم است. شخصیتی که سرلوحه آن عدالت است و این تعریف اهل تسنن است.

 

استاد امیرخانی در ادامه خاطرنشان کرد: در نگاه تشیع، شاهی که وصی و ولی و سلطان کرم و سخا است و در اشعار شاعران بسیار آمده، امیرالمومنین است. لذا در بیان خصوصیات ایشان لازم است تا حقایق با شفافیت کامل برای جوانان تبیین شود.

 

وی اضافه کرد: ما به عنوان شیعه باید در معنا به بخشی که واقعیت دارد توجه کنیم و این واقعیت از هر تعریف و مبالغه ای برتر است و این حقیقت است که موجب می شود مخاطب جذب شود.

 

این استاد هنر خوشنویسی در ادامه با اشاره به برگزاری ششمین دوسالانه خوشنویسی در قزوین عنوان کرد: دوام یک دوسالانه خوشنویسی به مدت شش دوره اهمیت زیادی دارد و می تواند برای همه کسانی که در عرصه های مختلف فعالیت می کنند سرمشق باشد. لذا سخن ما با مسوولان این است جای هنر و فرهنگ در کشور خالی است و مشکلات موجود به این دلیل است که قلب ما شفاف نیست. هنر پنجره ای است که می تواند موجب شود نگاه ما به زیبایی ها مهربانی ایجاد کند.

 

در پایان مراسم نمایشگاه خوشنویسی غدیر با حضور مسوولان و هنرمندان در مجموعه فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین افتتاح شد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار