به گزارش خبرنگار بسیج، دکتر حسین شیبانی در نشست مطبوعاتی در سالن مجازی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه هر موفقیتی در دانشگاه بدست آوردیم با همراهی خبرنگاران و فعالان رسانه بوده و خواهند بود، اظهار کرد: در جاده سلامتی و خدمت در حال حرکت هستیم و در این جاده خدمت باید اطرافمان را بهتر ببینیم و بموقع ببینیم که حاصل آن حرکت سنجیده و کم خطرتر خواهد بود که اصحاب رسانه و فعالان رسانه و روابط عمومیها دلسوزانه کمک میکنند.
او افزود: حرکت دانشگاه علوم پزشکی تعاملی است و خبرنگاران ما هم به دنبال حل مشکلات مردم هستند و بردار مشترک ما با خبرنگاران و همکاران خدمت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به هفت معاونت در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، گفت: یک شبکه بهداشت و درمان مستقل در شهرستان میامی داریم که مسئول آن قائم مقام ریاست دانشگاه در این شهرستان است.
شیبانی با اشاره به دو بیمارستان آموزشی ژنرال امام حسین (ع) و بهار، ادامه داد: بزرگترین بیمارستان استان، بیمارستان امام حسین (ع) است و ۳۰ درصد پذیرش خارج از استان بیمار را داریم.
او با بیان اینکه ۲۰ پایگاه جادهای و یک پایگاه هوایی با قدمت در مجموعه این دانشگاه فعال است، اضافه کرد: مراکز جامع سلامت در پنج مرکز شهری و هفت مرکز روستایی و ۳۵ پایگاه بهداشت در مجموعه این دانشگاه فعال است.
شیبانی گفت: چهار دانشکده پزشکی، پرستاری، پیراپزشکی و بهداشت با ۱۶۰ عضو هیأت علمی و ۶ استاد و ۱۸۰۰ دانشجو در این مجموعه است که همه دانشجویان خوابگاه دارند.
او به فعالیت ۳۰ داروخانه در شرق استان که سه داروخانه شبانه روزی هستند اشاره کرد و افزود: یک مرکز تحقیقات دانشجویی، دو کوهورت چشم و کارمندان نیز در مجموعه دانشگاه فعال هستند و سه مرکز تحقیقات مصوب و سه مرکز در حال تصویب نیز در دانشگاه وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه دانشگاه سیستم خدماتی است و بسیاری از کارهای حوزه بهداشت زمینش دست مردم است، به وضعیت کرونا در شرق استان اشاره کرد و گفت: وضعیت کرونا در پنج هفته گذشته به صفر رسید، اما بدلیل عادی انگاری و عدم استفاده از ماسک و برگزاری جلسات و همایشها و کاهش استقبال از واکسن در ۱۰ روز گذشته سیر افزایشی داشتیم و در حال ورود به پیک هفتم هستیم.
او ادامه داد: در شش پیک گذشته با تلاش و همکاری خبرنگاران و کارکنان دانشگاه و مسئولین و مردم، الان جامعه خیلی هوشیارتر هستند و در هفته گذشته تعداد مراجعین جهت واکسیناسیون به هفت برابر رسید و اکنون روزانه ۱۴۰۰ واحد واکسن تزریق میشود.
شیبانی با اشاره به سوش جدید کرونا افزود: این سویه هم مانند دیگر سوش هاست و ترجیح این است که نگیریم، چون نمیدانیم آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و سیر بیماری در افراد مختلف متفاوت است و توصیه میشود مسائل حفاظت فردی استفاده و واکسن بزنند.
دغدغه آینده مملکت جمعیت و باید رسانهها جدی وارد شوند
حجتالاسلام باغشانی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز در این نشست به تهدید جمعیت اشاره کرد و گفت: اگر این موضوع را جدی نگریم وارد بحران میشویم و باید جامعه را حساس کنیم چرا که دغدغه آینده مملکت جمعیت است و باید رسانهها هم جدی وارد شوند.
مصری پور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان میامی نیز در این نشست با تاکید بر تقویت اورژانس و خدمات پیش بیمارستانی در این شهرستان بر احداث بیمارستان در راستای تقویت شبکه درمان و ارائه خدمت تاکید کرد.