۰۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 23 April 2025
22:03
کد خبر : 9452698
۰۹:۴۶

۱۴۰۱/۰۵/۳۱
نماینده ولی فقیه سپاه نینوا:

دوران جوانی بهترین دوران زندگی انسان است

حجت الاسلام والمسلمین عبدالعلی ایمانی گفت: هر چیزی که انسان در دوران نوجوانی و جوانی یاد بگیرد مثل این است که آن را روی سنگ حک کرده باشد و همیشه در ذهن و خاطر می ماند

دوران جوانی بهترین دوران زندگی انسان است/قدر اوقات فراغت خود را بدانید

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجت الاسلام والمسلمین عبدالعلی ایمانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا در جمع بسیجیان گردان های بیت المقدس در اردوگاه شهدای مدافع حرم الستان گفت: دوران جوانی بهترین دوران زندگی انسان است چرا که در این دوران است که انسان قدرت دارد،توان دارد، استعداد دارد، حافظه دارد و بسیار قوی و قدرتمند است.
وی با اشاره به حدیثی از حضرت علی(ع) افزود: هر چیزی که انسان در دوران نوجوانی و جوانی یاد بگیرد مثل این است که آن را روی سنگ حک کرده باشد و همیشه در ذهن و خاطر می ماند.و هر آنچه که انسان بعنوان هدف خود میخواهد قرار بدهد در همین دوران است.
ایمانی اظهار داشت: وقتی غنی و سرمایه دار شدید قبل از آنکه از دست بدهید زکات آن را بپردازید و در راه خدا انفاق کنید. علم و موقعیت اجتماعی و... نیز جزو سرمایه حساب میشود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا عنوان کرد: قدر اوقات فراغت خود را بدانید و طبق فرموده پیغمبر بیست و چهار ساعت را به سه قسمت تقسیم کنید، هشت ساعت آن را برای عبادت و بندگی، هشت ساعت آن را برای کار و تامین زندگی و هشت ساعت دیگر برای بهره گیری از لذایذ زندگی قرار دهد.
وی در پایان تصریح کرد: قدر زندگی خود را بدانید، خداوند به ما حیات عنایت کرده است و ما باید قدر این نعمت الهی را بدانیم چون وقتی از دنیا رفتیم دیگر رتبه برگشت و جبران نداریم.
انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید