۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
21:50
۰۰:۳۴

۱۴۰۱/۰۶/۰۵

تکواندوکار ملکانی قهرمان مسابقات نونهالان آسیا شد

تبریز- فاطمه باقرزاده؛ ملی‌پوش تکواندو آذربایجان‌شرقی مدال طلای مسابقات قهرمانی نونهالان آسیا در بخش دختران را کسب کرد.

به گزارش گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، فاطمه باقرزاده، دختر تکواندوکار ملکانی امروز در روز دوم و پایانی چهارمین دوره مسابقات تکواندو نونهالان آسیا ۲۰۲۲ ویتنام خوش درخشید و توانست مقام قهرمانی این مسابقات را کسب کند.

فاطمه باقرزاده در وزن ۴۱- کیلوگرم، ابتدا «یی سیئوان چونگ» از چین تایپه را در دو راند متوالی شکست داد و سپس برابر «دائو» از ویتنام پیروز شد و در ادامه نیز مقابل نماینده کره جنوبی در مرحله نیمه نهایی به برتری رسید و راهی فینال شد.

این ملی‌پوش تکواندو آذربایجان‌شرقی در دیدار پایانی رودرروی «ژلئو آکبوتا» از قزاقستان قرار گرفت و موفق شد حریف خود را شکست دهد.

تکواندو کاران دختر و پسر کشورمان با کسب ۱۲ طلا، ۳ نقره و یک برنز قهرمان این رقابت‌ها شدند.

چهارمین دوره مسابقات تکواندو نونهالان آسیا با حضور ۲۱۳ تکواندوکار از ۲۵ کشور به مدت ۲ روز در سالن «ارتش» شهر هوشی مینه برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید