سید سعید حسینینژاد مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با حضور در نمایشگاه هفته دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: به دستور استاندار و حمایت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان سالن خرمشهر نمایشگاه بینالمللی اهواز با حدود ۷۰ غرفه به عرضه کالاهای اساسی، مواد غذایی و شویندهها با قیمت مناسب برای کمک به معیشت خانوادهها اختصاص یافت.
وی افزود: شیوع کرونا در دو سال اخیر تاثیر منفی بر بازار گذاشته و به همین دلیل عرضه این محصولات برای حمایت از کسب و کارها و حمایت از مردم و خرید کالا با قیمت مناسب برای اولین در نمایشگاههای هفته دولت به چنین بخشی اختصاص یافت.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: با هماهنگی مدیر نمایشگاه این غرفهها بصورت رایگان در اختیار واحدهای تولیدی قرار گرفت تا بتوانند از این فرصت برای معرفی و فروش محصولات خود استفاده کنند.
وی بیان کرد: در بحث تجارت و تنظیم بازار نیز اقداماتی صورت گرفته و با توجه به جمعیت پنج میلیون نفری استان که بازار مناسبی را تشکیل میدهد، برای انسجام بخشی به استان یک برنامه عملیاتی همراه با شاخصهای ارزیابی برای تمام شهرستانها باتوجه به شرایط و فضای اقتصادی و کسب و کار شهرستان تعیین، تعریف و ابلاغ شد.
حسینینژاد عنوان کرد: در این برنامه عملیاتی برای ۲۹ شهرستان در بازههای سه ماهه گزارشگیری و نمرهدهی از ۱۰۰ انجام میشود و با توجه به اینکه کارگروههایی تحت عنوان تنظیم بازار، گندم، آرد و نان، صادرات غیر نفتی، شورای ساماندهی مبادلات بین مرزی و کارگروه اقدام مشترک با ریاست فرمانداران در شهرستانها تشکیل میشود، تمام دستگاههای اجرایی موظفند که به عنوان اعضا کارگروه انجام وظیفه کنند تا در نهایت به بهبود فضای کسب و کار، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال کمک کنند.
وی ادامه داد: رونق پایانههای مرزی شلمچه و چذابه از دیگر برنامهها است و با پیگیریهای مستمر و هماهنگی دستگاههای اجرایی بسیاری از موانع رفع شد و شعبه بانک ملی به منظور نیازهای ارزی در پایانه مرزی و شلمچه مستقر شده است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اضافه کرد: در سه ماهه نخست سال جاری ۴.۳ میلیون تُن کالا به ارزش بیش از دو میلیارد دلار از خوزستان صادر شد که نشان دهنده رشد ۳۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
وی گفت: ایجاد اشتغال و فرصتهای اقتصادی در نقطه مرزی استان تحت عنوان بازارچه مرزی اروندکنار نیز انجام شد؛ این بازارچه از سال ۱۳۹۴ تعطیل و با پیگیریهای انجام شده از ۲۳ اسفندماه سال گذشته صادرات از این بازارچه آغاز شده و در چهار ماهه نخست سال جاری حدود ۴۴۰ هزار دلار صادرات انواع آبزیان از این بازارچه را داشتیم.
حسینینژاد افزود: این بازارچه که برای حمل ماهی و سایز آبزیان است اشتغالی در آن منطقه به وجود آورده و باعث جلوگیری از مهاجرت و توزیع درآمدی مناسب در مناطق مرزی میشود.
وی تصریح کرد: با توجه به برنامه دولت برای نان و آرد دو هزار و ۳۵۰ واحد نانوایی در خوزستان به دستگاه کارتخوان هوشمند نصب متصل شده و در آن افراد خریدار تعداد نان را انتخاب و با قیمت مصوب خریداری میکنند و از فروش خارج از شبکه آرد جلوگیری میشود.
انتهای پیام/