تشریح برنامه های ستاد بانوان اربعین سیستان و بلوچستان

مسول کمیته فرهنگی آموزشی بانوان ستاد اربعین استان سیستان و بلوچستان در توضیح شرح اجزاء ،اهداف و وظایف ستاد بانوان اربعین استان گفت: ستاد بانوان اربعین همه ساله با برنامه ریزی های لازم در این مقوله شکل می گیرد .
کد خبر: ۹۴۵۵۵۹۴
|
۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱

سیده طاهره هاشمی، در گفت وگو با خبرنگار بسیج در زاهدان، با بیان اینکه امسال در ستاد کشوری مسئولیت کمیته بانوان اربعین برعهده خانم دکتر اصلانی است افزود: ستادی که در تهران تشکیل شد شامل بخش های، دبیرخانه ستاد مرکزی ،شورای راهبردی ،کمیته تخصصی عراق و ستادهای استان است که به تبع آن ستاد بانوان اربعین کشور ، در استان ها هم به همین روال شکل گرفته است .

مسئول کمیته فرهنگی آموزشی بانوان ستاد اربعین استان گفت: مسئولیت اصلی ستادها در استان ها  و به بیان دیر ستادهای کل کشور بر عهده وزارت کشور است و در هر استان مسئولیت اصلی برعهده استانداری است.

وی در تشریح این ستاد ادامه داد: یکی از این کمیته ها ی تخصصی ، کمیته فرهنگی و آموزشی است که کمیته بانوان هم ذیل همین کمیته فرهنگی و آموزشی است.کمیته بانوان و خانواده هم ستاد اربعین هم بعداز صدور این ابلاغ از سوی وزارت کشور تشکیل شده است.

وی در ادامه  با بیان اینکه هدف از تشکیل این ستاد منحصر به اربعین نیست بلکه سعی در تشکیل یک چارت ثابت با برنامه ریزی ها لازم و زمان بر بوده است که در سنوات آتی و هم چنین فاصله زمانی بین اربعین هم ان شاءالله به فعالیتهای خود ادامه دهد گفت: بعد از تشکیل این ستاد در کشور طی جلسه ای در استان از جانب بعثه ی مقام معظم رهبری(حفظه الله )که در واقع کمیته فرهنگی ، آموزشی ستاد اربعین بر عهده این بعثه است آقای رهداری که نمایندگی بعثه ی حضرت آقا را در سازمان حج و زیارت بر عهده دارند طی ابلاغیه ای این مسئولیت را به بنده واگذار کردند.

این مسئول در ادامه افزود: جلسه دیگری هم در همین راستا درتعریف شرح وظایف ستادهای استانی در تهران با حضور خانم دکتر اصلانی و اعضاء ستاد برگزار شد.

هاشمی در ادامه، اعضاء کمیته فرهنگی ،آموزشی بانوان در استان ها شامل، امور بانوان استانداری ، بسیج جامعه زنان ، امور بانوان ستاد عتبات عالیات ، امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی ، امور بانوان حفظ آثار وارزش ها و مشارکت های زنان دفاع مقدس ، نماینده حوزه های علمیه خواهران ،نماینده  نهاد رهبری در استان را اعضاء هماهنگی ستاد اربعین دانست و گفت: بسته به نیاز و فراخور استان خودمان اعضایی را هم به این کارگروه  از جمله، حمل ونقل پایانه ها،نماینده دانشگاه علوم پزشکی ، مسئول بسیج جامعه پزشکی ، مسئول بانوان هیئت رزمندگان ، نماینده فرهنگی انقلاب اسلامی اضافه کردیم.

این مسئول چارت اصلی را دبیر خانه عنوان کرد و شورای راهبردی که اعضاء آن به طور کلی،  کل ادارات و نهادهای ذیل این شورای راهبردی هستند که در حوزه بانوان ،مشاورین بانوان ،کلیه دستگاههای اجرایی سازمان ، ادارات ، نهادهایی که عضو آن هستند که دو هفته قبل به منظور تشریح اهداف و برنامه ها جلسه ای در استانداری با حضور مشاورین دستگاههای تشکیل شد.

مسول کمیته فرهنگی آموزشی بانوان ستاد اربعین استان سیستان و بلوچستان در ادامه از تشکیل یک کارگروه تخصصی چهارده گانه خبر داد و افزود: باتوجه به تخصص هر دستگاهی تخصص آن کارگروهها را هم تشکیل دادیم.اما کمیته فرهنگی آموزشی سیاست هایی برای آن تعریف شده است که حاکم بر مراسم اربعین است از جمله؛ فرهنگی تبلیغی ،آموزشی و پژوهشی اربعین ،سیاستهای فرهنگی تبلیغاتی پژوهشی اربعین و راهبردهای فرهنگی آموزشی.

وی ضمن اشاره به شعار اربعین امسال "انا من حسین"گفت :دلیل انتخاب این شعار اتحاد و همدلی بین مسلمانان است.و برای اهداف چهارگانه کلی برای هر کدام جزئی تعریف شده است.

وی اهداف چهار گانه را بازمینه سازی تحقق تمدن نوین اسلامی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) روی آن تاکید داشتند برای جهانی و فراگیر شدن آن اهدافی بیان شده است شروع کرد و دومین هدف را تعمیق و تعالی و گسترش معرفت به امام حسین (ع ) و نهضت عاشورا و فرهنگ عظیم اربعین در جهان ذکر و تصریح کرد: آشنایی با فلسفه اصلی قیام امام حسین (ع ) مبنای کار ان علاوه بر تحقق تمدن نوین اسلامی روی تعمیق و تعالی و معرفت شناسی ،فرهنگ امام حسین (ع )و نهضت عاشورا که در قالبهای مختلف تبیین و ترویج و سیره سبک زندگی و منطق امام حسین (ع ) و یاران شان تبیین و ترویج پیام های نهضت  عاشورا و درنهایت معرفی شخصیت امام حسین (ع )به عنوان الگوی جهاد و مقاومت ، سبک زندگی حضرت زینب (س )افزایش و ارتقاء معرفت با گسترش گفتمان عاشورایی ، تقویت پیوندعاطفی و شور انگیز حسینی بین مسلمان ها ، ارتقاء نقش حرکت بزرگ اربعین به عنوان رسانه جامع و پیام نهضت عاشورا .

هاشمی سومین هدف از اهداف کلی را تعالی معنوی اجتماعی و رشد فضائل اخلاقی معرفی کرد وگفت: نکته ای که خیلی به آن تاکید شده که کمیته فرهنگی به آن بپردازد بحث محوریت قرآن و عترت در برنامه ها و نگاه تمدنی و جامع و آینده نگربرنامه ها و شریعت محوری و اخلاق مداری و تهدیداتی است که مسلمانان در معرض آن هستند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار