۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
15:09
کد خبر : 9456061
۱۷:۰۴

۱۴۰۱/۰۶/۱۶
فرماندار قزوین؛

برپایی ۶۲موکب از استان قزوین در عراق

عباس کاظمی از برپایی ۶۲موکب از استان و ۴۰ موکب از شهرستان قزوین در عراق خبر داد.

عباس کاظمی فرماندار قزوین در گفت و گو با خبرنگار بسیج ضمن تسلیت اربعین حسینی گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب به اهداف بلند انقلاب و احیای ارزش ها توجه خاصی شده است و اربعین بهترین الگو برای ساختار سازی امت اسلامی است.

وی گفت: بنده همواره گفتم که نگاه به اربعین را با دید بلند و عرفانی بنگرید که منبع عظیم الهی برای انسان سازی، دولت سازی و امت سازی می باشد و از مسیر اربعین می توان به همه خوبی های لالم رسید و معنای زیستن و تمدن سازی را با مفهوم واقعی ارائه کرد.

کاظمی در ادامه افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب به احیای ارزش ها و آرمانهای انقلاب و مذهبی اشاره شده است و اربعین با دارا بودن جاذبه فراوان بهترین ظرفیت برای نگرش جدید در دولت سازی و مدیریت کشور بر مبنای اربعین دارد.جاذبه ابا عبدالله(ع) بی نظیر است و هرچه می گذرد تازه تر می شود.  

فرماندار قزوین تصریح کرد: در اربعین امسال تمام کارها توسط مردم به صورت خودجوش انجام شده است و دولت تنها کار تسهیل و نظارت را انجام داده که این مدیریت با الگو از اربعین باید در ساختار دولت و نحوه اداره کشور ساختارمند شود.

وی افزود: عدم دخالت دولت در امور مختلف با نگاه به ظرفیت مردمی در اربعین  حلقه گم شده اقتصاد،فرهنگ و بخش های مختلف اداره کشور است.۶۲موکب از استان در عراق حضور دارند که ۴۰ موکب از شهرستان قزوین است با مدیریت مردمی و بدون دخالت دولت است، فرهنگ اربعین باید در همه شئونات حاکمیت ترویج شود.

کاظمی تشریح کرد: اربعین یعنی از خود گذشتند و قطره شدن در دریای بیکران امام شیعیان تا بتوان بهره لازم را در حوزه های مرتبط برد. کربلا و اربعین کارخانه انسان سازی است، بصیرت و عقل را تقویت می کند و در جهان امروز مشعل هدایت است.

فرماندار قزوین در پایان گفت: اربعین را باید با دید عرفانی و تفکر پاک نگریست و از زوایایی تشریح کرد که دریایی از علم تمدن سازی، دوات سازی و استفاده از ظرفیت های مردمی در آن نهادینه شده است.

انتهای پیام/۱۰۰۲


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید