خبرهای داغ:
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین؛

تولید بیش از ۱۹ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در نیمه نخست امسال ۱۹ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان تولید شده است.
کد خبر: ۹۴۶۱۰۴۰
|
۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۰

قزوین_ سید محمد میربابایی در گفتگو با خبرنگار بسیج بیان کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری در مجموع حدود ۳۶ هزارتن گوشت قرمز در این واحدها تولید شود.

وی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز توسط ۴ میلیون و ۲۳۸ هزار واحد دامی تولید شده است.

وی با بیان اینکه شهرستانهای بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده اند عنوان کرد: بویین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستانها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده اند.

وی ادامه داد: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین بالغ بر ۱۴ هزار تن برآورد می شود و این موضوع نشان می دهد این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیازهای کشور را نیز تامین می کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز وضعیت مطلوبی دارد و با رتبه ۱۱ در سطح کشور جزو استان های پیشرو در این زمینه محسوب می شود.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها