خبرهای داغ:
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور؛

امروز عرصه مدیریتی کارزار آزمون و خطا نیست/نظام جمهوری اسلامی یک نظام مردمی است

رحمانیان عنوان کرد: یکی از راه های افزایش اعتماد، ارتباط با مردم است که این نگاه دولت سیزدهم است. امروز عرصه مدیریتی کارزار آزمون و خطا نیست بلکه باید افراد کاردان و کاربلد و متخصص وارد عرصه مدیریتی شوند.
کد خبر: ۹۴۶۴۰۲۴
|
۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰

قزوین_به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، آئین تکریم و معارفه بازرس کل استان قزوین با حضور احمد رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، نماینده ولی فقیه در استان قروین، استاندار قروین، رییس کل دادگستری استان، دادستان کل استان قزوین، فرماندار و مسوولان استانی در سالن جلسات دادگستری استان قزوین برگزار شد.

احمد رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در این مراسم بیان کرد: سازمان بازرسی به موجب قانون اساسی دو وظیفه نظارت بر اجرای صحیح مقررات و .. را برعهده دارد.

وی گفت: در بحث اجرای صحیح مقررات یکی از جلوه ها حاکمیت قانون است. میزان تعهد و پایبندی به اجرای قانون چه از سوی کارگزاران حاکمیتی و‌ چه از سوی مردم، نشان دهنده رشد یافتگی جامعه است و منظور اجرای همه قوانین مجلس، مجمع تشخیص و هر چیزی که لازم الاجراست.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: قانون، حقوق و تکالیفی را هم برای حکمرانان و هم برای شهروندان ایجاد می کند از جمله اینکه همه در برابر قانون یکسان هستند و یکی از افتخارات ما در قانون اساسی این است که در اصل ۱۰۷ اشاره می کند که مقام معظم رهبری و رییس جمهور و غیره در مقابل قانون مساوی هستند.

رحمانیان عنوان کرد: تمام اقدامات کارگزاران حاکمیتی در هر دستگاه و جایگاهی بایستی بر مبنا و‌ مدار قانون باشد و کسی در خارج از قانون تصمیمی اخذ نکند و در کنار آن تبعیض اجرای قانون را نداشته باشیم و طبیعتا این امر حاکمیت ها و قانون ها را محدود کرده و مرز و حدی در حکمرانی مشخص می کند. مسوولان نظام بایستی قانون را سرلوحه امور خود قرار دهند و هیچ‌کس بر اساس استنباط خود نباید برداشتی داشته باشد و همه مکلف به اجرای قانون هستند.

وی افزود: مراجع نظارتی متعددی نظارت بر اجرای صحیح قانون را رصد می کنند و مرجع قانونی بازرسی کل در استان و سازمان بازرسی کل کشور است. قلمرو آزادی برای اشخاص نیز از سوی قانون تعیین شده و این قانون امری و الزام است و اختیاری و ناظر بر رفتار گروه خاصی نیست و مهمترین اثر این امر در حوزه سیاسی، حقوقی، فرهنگی، اقتصادی و غیره است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: اجرای قانون برقراری امنیت در سطح کشور است که لازمه انجام هر فعالیتی است و اگر امنیت نباشد در هیچ حوزه ای نمی توانیم فعالیتی انجام دهیم که در یک سو حاکمیت و کارگزاران دولت و در سمت دیگر مردم و جامعه هستند. کسانی که امروز مروج برخی از نقض قوانین مرتبط با حوزه شهری و شهروندی هستند و عالمانه این کار را انجام می دهند باید بدانند تبعاتی اگر به وجود آید اولین کسی که در این آتش خواهد سوخت خودشان هستند. از طرفی باید کارگزاران حاکمیتی دقت نمایند که قانون را برای همه و بدون نقص اجرا نمایند که تاکید امامین انقلاب است.

رحمانیان اضافه کرد: نکته دوم موضوع وحدت است. یکی از ترفندهای دشمنان بحث ایجاد تفرقه است که مباحث قومی و عشیره ای و اختلافات مذهبی و سیاسی و حزبی را دامن می زنند و باید توجه کنیم هر کسی که به اختلافات خواسته و ناخواسته، در مسیر دشمن است و باید تلاش ما این باشد وحدت را در. جامعه حاکم کنیم و اختلاف و چند دستگی را نقش بر آب نماییم.

وی یادآور شد: نکته بعدی بحث سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به نظام است که به راحتی به دست نیامده و ماحصل سال های سال تلاش و خون شهیدان است تا این سرمایه اجتماعی به دست ما برسد. باید تلاش کنیم که اعتماد مردم بیشتر شود و فعل و رفتار مسوولیت باید موجب افزایش اعتماد مردم به نظام باشد. ما امروز وظیفه داریم تا منافع ملی را بر منافع شخصی و جناحی و حزبی ترجیح دهیم. امروز روزی نیست که بخواهیم تسویه حساب‌های شخصی و جناحی کنیم.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: دشمن در کنار تحریم ظالمانه خود جنگ فرهنگی و اجتماعی را به راه انداخته و تلاش می کند نوجوانان ما را از طریق امپراطوری رسانه ای به سمت خود بکشد. باید توجه داشته باشیم امروز هر فعلی انجام دهیم از سوی معاندین انقلاب به حساب نظام گذاشته می شود و لذا اگر کسی مسوولیتی به عهده گرفت به حساب نظام گذاشته می شود نظامی که حاصل خون پاک شهیدانی است که از جان گذاشتند و فراموش نکنیم که به ازای هر صندلی مدیریتی ۷۳ شهید داده ایم.

رحمانیان اظهار کرد: راهکارهای اعتمادسازی و افزایش اعتماد، اقدام به عمل است. یکی از کارها، اقدام جهادی است که شاخصه های دارد از جمله اینکه کار عالمانه، بافکر، صادقانه، بدون منت، بدون توجه به جنبه های مادی، هدفمند و اثربخش باشد. ما امروز در شرایطی قرار داریم که باید اقدام جهادی کنیم چرا که دشمن با تمام توان وارد میدان شده و لذا کارگزاران دولت با نگاه اقدام جهادی، انجام مسوولیت کنند.

وی افزود: یکی از راه های افزایش اعتماد، ارتباط با مردم است که این نگاه دولت سیزدهم است. مدیران باید به صورت سرزده به اماکنی که مردم در آن مشکل دارند حضور یابند و به ویژه اقشار متوسط و ضعیف چرا که نظام جمهوری اسلامی یک نظام مردمی است. یکی از راهها، بحث انتصابات است. خواهش ما این است افرادی را در انتصابات در نظر بگیریم که کاردان باشند. امروز عرصه مدیریتی کارزار آزمون و خطا نیست بلکه باید افراد کاردان و کاربلد و متخصص وارد عرصه مدیریتی شوند.

 قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور عنوان کرد: اشتغال و تولید باید مورد توجه قرار گیرد. نباید صرفا به جلسات بسنده کرد. مقامات استانی بایستی برنامه های کوتاه مدت، میان مدت، بلند مدت را با در نظر گرفتن ظرفیت های استانی، به صورت هفتگی مشکلات حوزه تولید را رصد و عملا برای رفع آنها اقدام نمایند. خروجی و اثر بخشی کار مهم است که موجب جلب اعتماد مردم می شود.

رحمانیان یادآور شد: دستاوردهای انقلاب برای مردم تبیین شود. وقتی بیان نشود دشمن آنها را با انحراف بیان می کند. باید بیان شود با چه محدودیت های داخلی و خارجی به این دستاوردها رسیدیم. در حوزه مفاسد اجتماعی باید پیشگیری های لازم صورت گیرد. از جمله احکام این قانون این است دولت الکترونیک را محقق نماییم حکمی که در ماده سه قانون بیان شده مدیر برای پیشگیری در حوزه فعالیت خود در بحث پیشگیری از مفاسد می تواند ورود یابد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: فساد اداری زیاد است و دشمنان به دنبال بزرگنمایی این مفاسد هستند. خدمات ارزشمندی داریم که دشمن آنها را بیان نمی کند و کوچکترین مشکلات را با قدرت رسانه ای بزرگنمایی می کند که موجب کاهش اعتماد مردم می شود. تاکید ما قانون است که باید در همه جا و برای همه اجرا شود و هیچ استثنایی برای کسی قائل نشویم و در عین حال آسیب های اجتماعی و فرهنگی را بشناسیم.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار