به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام علیرضا سعیدی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کرج در نشست کارگروه فرهنگی و ورزشی طرح اجرایی جشنواره البرز قوی که در فرمانداری کرج برگزار شد، گفت: بودجه فرهنگی شورای ششم کرج پنج برابر شده و مدیریت شهری و شورای شهر موظف شده اند که کل بودجه سال 1402 خود را در این بخش با 18 دستگاه فرهنگی استان به اشتراک بگذارند.
وی تاکید کرد: برنامه های فرهنگی باید متناسب با ذائقه مردمی در راستای تحقق اهداف نظام اسلامی اجرایی شوند تا تاثیر فرهنگی خود را داشته باشد، بنابراین مردمی سازی در برنامه ها باید مورد توجه قرار گیرد. در وهله اول باید ذائقه شناسی صورت گیرد و به موازات آن استانداردهای فرهنگی را ایجاد کنیم و سپس فرآیند فرهنگسازی صورت گیرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کرج مطرح کرد: ایجاد نشاط و پویایی اجتماعی از جمله برنامه های اصلی جشنواره البرز قوی است که مدیریت شهری نیز باید آن را اجرا و در جهت تقویت برنامههای مذهبی، زیارتی، فرهنگی و اجتماعی تلاش کند.
در نشست کارگروه فرهنگی و ورزشی طرح اجرایی جشنواره البرز قوی که به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج و با حضور معاون هماهنگی سپاه امام حسن مجتبی (ع) و نمایندگان دستگاه های اجرایی استان البرز برگزار شد، طرح اجرایی جشنواره به دبیری سپاه استان تبیین و تشریح شد.
انتهای پیام/ص