مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان:

توجه به HSE باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود

همدان-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه توجه به HSE باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، گفت: امید است با رعایت بهداشت، ایمنی و محیط زیست دیگر شاهد حوادث ناگوار برای همکاران نباشیم.
کد خبر: ۹۴۶۷۷۹۵
|
۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، صبحگاه مشترک ایمنی به صورت ویدئو کنفرانس با حضور مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان، مدیر دفتر ایمنی شرکت توانیر و مدیران دفاتر ایمنی شرکت‌های توزیع برق کشور به میزبانی استان همدان برگزار شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در این مراسم اظهار کرد: این برنامه‌ها با هدف توجه به اصول ایمنی و رعایت دقیق و صحیح موارد ایمنی توسط همکاران برگزار می‌شود.

علی سهرابی بیدار با بیان اینکه رعایت ایمنی اولویت نخست ما است، گفت: در این راستا نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی برای رعایت اصول ایمنی اقدام شده تا همکاران اهتمام ویژه‌ای نسبت به این امر داشته باشند.

وی با تأکید بر لزوم توجه مدیران به حالات روحی و روانی همکاران تصریح کرد: رانندگان و سیمبانان مسئولیت خطیری دارند بنابراین باید به فرایند اجرای کار و رعایت ایمنی توجه جدی داشته باشند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه هزینه کردن در زمینه ایمنی، به نوعی سرمایه‌گذاری است، افزود: حفظ جان انسان‌ها و همکاران مسئولیت و تکلیف همه ما است که باید نسبت به اهمیت آن آگاه باشیم و برای آن وقت بگذاریم.

وی با اشاره به ضرورت توجه به موضوع بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) گفت: توجه به این سه مهم به صورت هم‌زمان مسئولیتی است که در برابر همکاران و آیندگان بر عهده ما است.

سهرابی بیدار در ادامه به لزوم تجزیه و تحلیل حوادث رخ داده تأکید کرد و افزود: با تجزیه و تحلیل حوادث روی داده می‌توان از تکرار آن پیشگیری کرد.

وی با بیان اینکه توجه به HSE باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، تصریح کرد: امید است با رعایت بهداشت، ایمنی و محیط زیست دیگر شاهد حوادث ناگوار برای همکاران نباشیم.

* ضرورت توجه به منابع انسانی و ایمنی برای جلوگیری از وقوع حوادث

مدیر دفتر ایمنی شرکت توانیر نیز در این جلسه با بیان اینکه مجموعه مسئولین و مدیران بخش‌های مختلف و همچنین خود کارکنان مسئولیت ایمنی را برعهده دارند، اظهار کرد: برای جلوگیری از وقوع حوادث، توجه به منابع انسانی و ایمنی از ضروریات است.

عباس جریان‌قلم افزود: پیشگیری از حادثه در شرایطی مقدور است که نیروی انسانی به کار گرفته شده در عملیات‌ها واجد شرایط لازم بوده و آموزش‌های لازم را دیده باشند.

وی با بیان اینکه برای ایجاد هر تغییری در شبکه باید طرح و مسئول اجرای آن از پیش مشخص و تعیین شده باشد، گفت: توجه به آموزش قبل از انجام کار نیز از دیگر موضوعات مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.

مدیر دفتر ایمنی شرکت توانیر عنوان کرد: حادثه به خودی خود به وجود نمی‌آید و ما نیز در به وجود آمدن نقش داریم، بنابراین همکاران باید آموزش‌های لازم را دیده باشند و حین کار استفاده کنند.

* برگزاری صبحگاه مشترک ایمنی با هدف ارائه تجربیات در حوزه ایمنی

مدیر دفتر ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان نیز در ادامه با اشاره به برگزاری صبحگاه مشترک ایمنی اظهار کرد: این برنامه با هدف ارائه تجربیات در حوزه ایمنی و بیان عوامل بروز حوادث رخ داده در شرکت‌ها و اقدامات کنترلی در این زمینه برگزار می‌شود که باعث جلوگیری از تکرار حوادث مشابه خواهد شد.

امیرحسین لطفی افزود: بر اساس مطالعات و پژوهش‌های صورت گرفته همه ساله در جهان، بیش از یک میلیون نفر بر اثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست می‌دهند و عده بسیاری دچار آسیب‌های جدی می‌شوند و در ایران نیز سالانه بیش از ۱۳ هزار حادثه ناشی از کار رخ می‌دهد که ۷۰۰ تا ۸۰۰ مورد آن به فوت منجر می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس این مطالعات ۸۸ درصد از عوامل بروز حوادث ناشی ازعوامل انسانی ناشی از عملکرد مدیران، سرپرستان و پرسنل اجرایی از قبیل سهل‌انگاری، تعجیل در کار، درک غلط از محیط کار، باور نداشتن مسائل ایمنی و عمل نکردن به دستورالعمل‌های ایمنی و... است و ۱۰ درصد عوامل محیطی از قبیل عوامل فیزیکی، مکانیکی، بیولوژیکی و روانی و ۱.۵ درصد عوامل تجهیزات و ماشین آلات و ۰.۵ درصد عوامل مواد اولیه مانند تیر و سیم و کابل و ... بوده است.

مدیر دفتر ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: امید است در راستای کاهش حوادث به خصوص در حوزه آموزش که همواره به عنوان سرمایه‌گذاری تلقی می‌شود و در حوزه رعایت اصول ایمنی و ایجاد فرهنگ و باور ایمنی، بیش از پیش تلاش کرده تا با کمک و همت مضاعف، در محیطی ایمن، سلامت همکاران را تضمین کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار