۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
01:10
کد خبر : 9468272
۱۲:۲۴

۱۴۰۱/۰۸/۲۵
استاندار مرکزی:

حفظ وحدت مهمترین درس شهدا است/ حضور باشکوه مردم در مراسم شهدا عزت بخش جامعه اسلامی و زینت نظام اسلامی است

مخلص‌الائمه گفت: مکتب شهدا درس‌ها و پیام‌های زیادی دارد که مهمترین آن تبعیت از ولایت و حفظ وحدت جامعه است و سیره شهدا برای مردم امیدآفرین و حیات‌بخش است.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ «فرزاد مخلص‌الائمه» استاندار مرکزی در حاشیه مراسم وداع خانواده شهیدان «اسدالله اسدی» و«علی اکبر سلیمانی» در حسینه سپاه روح‌الله اظهار داشت: شهدا ستون‌های محکم اقتدار و امنیت نظام اسلامی و مایه عزت و کرامت ملت هستند و بخش مهمی از هویت نجات بخش امروز همچون ایثار و ازخودگذشتگی، استکبار ستیزی و ثبات در قدم در مسیر ارزش های اسلامی را به برکت شهدا داریم.

وی افزود: شهدا برای اعتلای نظام اسلامی با مجاهدت و فداکاری هایشان تمام قد به میدان آمدند و همچون‌ ستاره هایی پرفروغ راه عزت و سربلندی را به ملت نشان دادند.

مخلص الائمه ادامه داد: نظام اسلامی به برکت وجود ولایت اسلام و فرهنگ ایثار و شهادت در مقابله با توطئه های دشمنان بیمه شده و وجود فرهنگ ایثار و شهادت در بین ملت از مؤلفه‌های مهم قدرت و اقتدار محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: مکتب شهدا درس ها و پیام های زیادی دارد که مهمترین آن تبعیت از ولایت و حفظ وحدت جامعه است و سیره شهدا برای مردم امیدآفرین و حیات‌بخش است و جوانان در گام دوم انقلاب نیازمند بهره‌برداری از فرهنگ ایثار و شهادت هستند تا بتوانند قله های بلند را فتح کنند.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه استقبال باشکوه مردم استان مرکزی از مراسم شهدا نشان از زنده بودن فرهنگ ایثار و شهادت در بین مردم دارد ، گفت: مردم با حضور آگاهانه خود از شهدا و ادامه دهندگان راه شهدا تجلیل و تکریم می کنند و ملت ایران به وجود شهدا افتخار می کنند و البته این الگوها باید برای همه اقشار و نسل ها به خوبی معرفی شوند.

وی با تأکید بر اینکه حضور شهدا در جامعه قطعا تحول آفرین خواهد بود، افزود: هر موقع پیکر مطهر شهدا وارد شهر می‌شود فضای شهر تغییر می‌کند و باید از این فرصت ارزشمند برای افزایش معنویت و تقویت وحدت در جامعه استفاده کرد.

مخلص الائمه با قدردانی و تجلیل از صبر و مجاهدت و بصیرت خانواده های معظم شهیدان «اسدالله اسدی» و «علی اکبر سلیمانی» گفت: فرزندان شهدایی که امروز میزبان آنها بودیم بعضا جوانان رشیدی هستند که بیش از سی و چند سال چشم به راه پدران خود بوده‌اند و امروز پیکرهای تن به آسمان داده‌ی آنها را در آغوش می‌گیرند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید