۱۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 08 June 2025
10:19
کد خبر : 9468461
۱۱:۱۴

۱۴۰۱/۰۸/۲۶
فرمانده سپاه ناحیه فامنین:

تلاش‌های ایثارگران عامل بقاء کشور در دوران دفاع مقدس بود

همدان - فرمانده سپاه ناحیه فامنین تلاش‌های ایثارگران را عامل بقاء کشور عزیزمان در دوران دفاع مقدس عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ حسینی فرمانده سپاه ناحیه فامنین به همراه یاسر نظام الاسلامی معاون فرمانداری فامنین با برادر رزمنده رضا باقری در ماماهان دیدار کردند.

فرمانده سپاه ناحیه فامنین در این دیدار اظهار کرد: تلاش‌های ایثارگران عامل بقاء کشور عزیزمان در دوران دفاع مقدس بود.

سرهنگ حسینی ضمن تقدیر از مجاهدت برادر ایثارگر رضا باقری برتکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تأکید کرد.

معاون فرمانداری فامنین نیز با اشاره به رشادت‌های برادران ایثارگر و جانفشانی شهیدان والا مقام گفت: اگر فداکاری شما عزیزان نبود امروز نمی‌توانستیم با کشورهای ابرقدرت دنیا مقابله و آنها را به زانو در بیاریم.

یاسر نظام الاسلامی گفت: کار شما امروز از زمان دفاع مقدس هم به مراتب بالاتر و سخت‌تر است چراکه شما پیشکسوتان و ایثارگران باید راوی روزهای سخت انقلاب اسلامی برای جوانان باشید تا جوانان ما مانند زمان انقلاب از آگاهی بالا برخوردار شوند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید