خبرهای داغ:

۳ عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا

شاهرود_ ۳ عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود بر اساس آخرین اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) -۱۴۰۱ در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند
کد خبر: ۹۴۶۸۴۸۵
|
۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳

۳ عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیابه گزارش خبرگزاری بسیج، براساس آخرین نتایج اعلام شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) -۱۴۰۱؛ دکتر محمدحسین احمدی و دکتر اکبر ملکی دو عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و دکتر ماشاءالله رضا کاظمی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی شیمی و مواد این دانشگاه، برای چندمین سال متوالی در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرارگرفتند.
همچنین دکتر محمود فرزانه گرد از اعضای هیات علمی سابق دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود نیز در جمع دانشمندان یک درصد برتر سال ۱۴۰۱ قرار گرفته است.
یکی از مهمترین ماموریت‌های موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، فراهم آوردن امکان شناسایی و معرفی پژوهشگران برتر و نخبه است.
در این راستا فهرستی از آخرین فهرست پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد دنیا ارائه شده است.
فهرستی از پژوهشگران پراستتناد در ۲۲ حوزه موضوعی علوم در پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) متعلق به شرکت کلاریویت آنالیتیک (WOS) در بازه زمانی ۱۰ ساله می‌باشد. به این ترتیب که پژوهشگران در هر رشته برحسب تعداد استناد‌هایی که دریافت کرده اند مرتب سازی و سپس پژوهشگران یک درصد برتر براساس حدود آستانه استنادی ESI به عنوان نخبگان علمی درنظر گرفته می‌شوند؛ بنابراین معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استناد‌های صورت گرفته به تولیدات علمی آن‌ها است. بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته اند براساس فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی خود در ده سال اخیر به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند در دسته پژوهشگران پر استناد یک درصد دنیا قرار می‌گیرند.
در مهر ماه ۱۴۰۱ فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد دنیا مستخرج از پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) متعلق به شرکت کلاریویت آنالیتیک (WOS) توسط موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) مورد تحلیل و پالایش قرار گرفت. در مرحله نخست از بین حدود ۱۰۰ هزار پژوهشگر پراستناد یک درصد دنیا در پایگاه ESI با استفاده از روش‌های پیشرفته و خودکار، حدود ۱۵۰۰ نام پژوهشگر ایرانی شناسایی شد.
سپس کارشناسان پژوهشی ISC طی فرایندی پیچیده و زمانبر پردازش‌های مختلفی را جهت ابهامزدایی این فهرست و شناسایی دقیق همه مدارک منتسب به هر پژوهشگر انجام دادند.
در نتیجه، تعداد ۸۴۰ پژوهشگر با وابستگی سازمانی جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های موضوعی مختلف شناسایی شدند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها