۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:26
۱۴:۵۶

۱۴۰۱/۰۸/۲۸
معاون رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور:

تبدیل شدن البرز به یکی از کانون های ریزگرد

رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان البرز گفت: استان البرز علاوه بر اینکه تحت تأثیر پدیده ریزگرد قرار دارد به یکی از کانون‌های ریزگرد هم تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار بسیج از کرج، علی جاویدانه، رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان البرز که در استانداری البرز برگزار شد، با بیان اینکه امروز نقشه و اطلاعات مکانی بر هیچ کسی پوشیده نیست، گفت: امروز با توجه به پیشرفت‌ها و نیازهای حوزه‌های مختلف به نقشه و اطلاعات مکانی، اهمیت این حوزه روشن شده است.

وی به پروژه ملی حدنگار که مبتنی بر نقشه است، اشاره کرد و ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد اطلاعات موجود در دنیا ماهیت مکانی دارد و نقشه و اطلاعات مکانی در آن نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه ریاست محترم جمهور بر ایفای نقش استان‌ها تأکید دارد، تصریح کرد: لازم است نقش استان‌ها در نظام برنامه ریزی و توسعه کشور پر رنگ‌تر شود که در البرز شاهد بهبود و ارتقای سطح تعاملات هستیم.

علی جاویدانه، اطلس ملی آب و  دستورالعمل نقشه برداری با پهپاد را از اقدامات مهم این سازمان خواند و افزود: پردازش تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که استان البرز علاوه بر اینکه تحت تأثیر پدیده ریزگرد قرار دارد به یکی از کانون‌های ریزگرد هم تبدیل شده است.

وی در پایان گفت: بر اساس آخرین محاسبات در استان‌های البرز و قزوین بیش از ۶۲۰ کیلومتر مربع از پهنه این استان‌ها دچار فرونشست بالای ۲۹ سانتیمتر در سال شده است. به همین دلیل در ساخت و سازهای مسکن و اجرای سایر پروژه ها باید این مهم مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام/ ر


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید