
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، بهمن داستان گفت: بیش از۱۵۰برنامه متنوع در هفته بسیج در سطح شهرستان شبستر اجرا خواهد شد.
وی برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و هنری در سطح پایگاههای مقاومت بسیج، اجرای رزمایش اردوهای جهادی فاطمی در سطح مناطق محروم بخش صوفیان، دیدار با خانواده های شهدا و جانبازان و ایثارگران. برگزاری نشستهای تبیین و گفتمان سازی، رزمایش گردان های سایبری، ویزیت رایگان خدمات مشاوره ای، روانشناسی و مشاوره حقوقی و کشاورزی در سطح روستاها و بخش های مختلف شهرستان شبستر برگزاری یادواره شهدای دانش آموزی. اهدای کمک جهیزیه به نوعروسان، افتتاح خانه های محروم در بخش های کم برخوردار و اعزام۱۰گروه جهادی در منطقه رودقات صوفیان جهت خدمت رسانی در این مناطق راازبرنامه های هفته بسیج اعلام کرد.
فرمانده سپاه شبستر گردهمایی بزرگ بسیجیان عاشورایی و مراسم شکوه و اقتدار و پایداری و حضور سازمان یافته بسیجیان شهرستان شبستر در ۵اذر مصادف با سالروزتشکیل بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام (ره) را از جمله برنامه های شاخص هفته بسیج عنوان کرد.
امام جمعه شبستر نیز در ادامه این دیدار گفت: هفته بسیج فرصت مغتنم و مبارکی است که مسئولان ادارات و ارگان های انقلابی نوع نگاه خود برای خدمت رسانی به مردم را تغییر داده و با حضور ابتکاری و هوشمندانه و توسعه خدمت رسانی در بین آحاد مردم از هفته مبارک بسیج بعنوان تلنگری در جهت ترمیم نگاه برخی از افراد سطحی نگر که فکر می کنند بسیج صرفا برای سرکوب اغتشاشات، شورش هاست استفاده کنند.
حجت الاسلام کیانی بیان کرد: هفته بسیج و سایر مناسبتهای ملی و مدهبی باید سرآغاز و تلنگری مبارک باشد تا خدمات نظام و انقلاب را در سطوح مختلف با استفاده از ظرفیت های ادارات و نهادها به مردم نشان دهیم،
امام جمعه شبستر استفاده از روش های ابتکاری و ظرفیت مناسبتهای ملی و مذهبی از جمله هفته بسیج را برای حضور خدمتگزاران و مسئولان نظام دربین مردم ضروری دانست و افزود: امروز معنای بسیج و بسیجی اینست که بتوانیم رویش های بیشتری را برای جامعه بسیج بیافزاییم و هنر آن ست که با خدمت رسانی مضاعف برای جوانان و نوجوانان و آحاد جامعه در جهت جذب حداکثری افراد به سمت بسیج حرکت کنیم وافق نگاهمان به سمت آرمان ها و اهداف متعالی نظام باشد که لازمه رسیدن به هدف این است که عاشقانه و مخلصانه به مردم خدمت کنیم .
حجت الاسلام کیانی ادامه داد: به تعبیر مقام معظم رهبری مگس روی زخم می نشیند. بنابراین باید برای ترمیم و مداوای زخم هایی که امروز در جامعه ایجاد شده سریعا اقدام کنیم ، تا بتوانیم به اهداف و رسالت بسیج که مورد نظر امامین انقلاب است برسیم.