به گزارش خبرگزاری بسیج از زابل، حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدزاده سرحدی، مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج زابل گفت: اگر امر به معروف ونهی از منکر درجامعه انجام شود اسلام و ارزشهای انسانی احیا می شود و اگر این فریضه الهی ترک شود ارزشهای اسلامی و اخلاقی از بین می رود .
وی بابیان انواع معروف و منکر، افزود: ما دز حوزه معرفت و اعتقادات مشکل نداریم عمده مشکل جامعه امروز در حوزه عمل و رفتار است عمل نکردن به معروف و نهی نکردن ازمنکرهای رفتاری جامعه است.
سرحدی شناخت مصادیق معروف و منکر را در توسعه و ترویج فرهنگ احیای امر به معروف و نهی از منکر ضروری دانست و گفت: باید ازتمام ظرفیت ها و ابزارهای فرهنگی در این زمینه استفاده کرد .
مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه زابل اظهار داشت: امیدواریم باهم فکری و هم افزایی بتوانیم مسیر احیای امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه فراهم کنیم.