۲۶ / اسفند / ۱۴۰۳ - 16 March 2025
20:29
کد خبر : 9472161
۱۳:۴۹

۱۴۰۱/۰۹/۰۵
به مناسبت هفته بسیج برگزار شد؛

همایش روشنگری و جهاد تبیین در ناحیه مقاومت بسیج قدس

به مناسبت هفته بسیج، همایش روشنگری و جهاد تبیین با سخنرانی حجت الاسلام علیزاده مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه تهران بزرگ در ناحیه مقاومت بسیج قدس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سپاه تهران بزرگ، به مناسبت هفته مبارک بسیج و به همت دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج قدس، همایش روشنگری و جهاد تبیین با حضور حجت الاسلام دکتر قانع امام جمعه کن و سولقان، حجت الاسلام علیزاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ، حجت الاسلام ایران رام مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه قدس و همچنین فرماندهان حوز ه ها و پایگاه های مقاومت بسیج در محل حسینیه شهدای گمنام این ناحیه برگزار شد. 

در ابتدای این جلسه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج قدس ضمن خیر مقدم و تبریک هفته بسیج، گزارشی از عملکرد ناحیه قدس بیان داشت. در ادامه حجت الاسلام دکتر قانع امام جمعه کن و سولقان نیز ضمن عرض خدا قوت به بسیجیان، هفته بسیج را به بسیجیان سلحشور تبریک گفت.

در ادامه، حجت الاسلام علیزاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته مبارک بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بسیج و شهدای امنیت که در حوادث اخیر به شهادت رسیدند گفت: یکی از ویژگی های بسیج و بسیجی این است که تا زمان ظهور و قیام امام زمان(عج) نباید آرام و قرار داشته باشد و مدام باید در حال جهاد شبانه روزی باشد لذا در این ۴۳ سالی که از حیات جمهوری اسلامی ایران می گذرد، این نظام مقدس در حال دفاع در برابر تهاجم بیگانگان و فتنه ها و امتحانات الهی بوده است. 

وی ادامه داد: فتنه هایی که هم اکنون در ایران شاهد آن هستیم، یک فتنه ی ترکیبی با هدف تجزیه ایران عزیز است و کانون اصلی این فتنه ها و سردمداران آن، آمریکا و اسراییل هستند.

در پایان، حجت الاسلام علیزاده فتنه های اخیر در کشور را در چهار لایه ترسیم کرد و تصریح کرد: لایه اول، اجیر کردن سلبریتی ها و تهاجم به سمت عفاف و حجاب بود. لایه دوم، اجیر کردن اراذل و اوباش بودند که از دو سال قبل آموزش دیده و از سلاح های سرد و گرم استفاده می کردند. لایه سوم پرداختن به مقوله ی قومیت ها بود که شروع آن از کردستان کلید خورد و بعد از آن، کردستان و آذربایجان و خوزستان و سیستان و بلوچستان را درگیر این جنگ ترکیبی کردند. و در نهایت لایه چهارم، مساله ی اسراییل و اقلیم کردستان و تنش مرزی بین کشورهای آذربایجان و ارمنستان بود.

همایش روشنگری و جهاد تبیین در ناحیه مقاومت بسیج قدس  
همایش روشنگری و جهاد تبیین در ناحیه مقاومت بسیج قدس  
همایش روشنگری و جهاد تبیین در ناحیه مقاومت بسیج قدس  
همایش روشنگری و جهاد تبیین در ناحیه مقاومت بسیج قدس  
همایش روشنگری و جهاد تبیین در ناحیه مقاومت بسیج قدس  
همایش روشنگری و جهاد تبیین در ناحیه مقاومت بسیج قدس  

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید