بمناسبت هفته بسیج؛فرماندار؛ فرمانده سپاه؛ فرمانده نیروی انتظامی و رییس بنیاد شهید کوهبنان با خانواده های شهیدان والا مقام " شهید محمد دانشوری نسب ؛ شهید علیرضا پور حمزه دیدار و گفتگو کردند و یاد و خاطره این شهیدان سرافراز را گرامی داشتند. و همچنین با جانباز محترم علی احمدی دیدار شد.
به گزارش بسیج؛ شهید محمد دانشوری نسب به
عنوان غواص و خط شکن در عملیات کربلای 5 خدمت کرد.
و در مرحله اول عملیات کربلای ۵ از ناحیه پا مجروح شد و با وجود اینکه حال مساعدی نداشت در جبهه ماند و بعد از مدتی به خط مقدم جبهه رفت. وی در گردان 412 به صورت غواص به خط شکنی و بازکردن معبر عملیات کربلای 5 پرداخت. عاشق متواضعی که لذت عشق را دریافته بود و در تکاپوی روزهای بی قراری، ندای پروردگارش را لبیک گفت. وی در تاریخ 19دی1365در منطقه شملچه و در عملیات کربلای5 در حالیکه نماز شهادتش را در خروش آب می خواند با اصابت گلولهای به
سرش، جام ازلی را سرکشید و نام خود را با واژه زیبای شهادت، مزّین کرد.
و شهید والا مقام علیرضا پورحمزه در سال 1348 در کوهبنان به دنیا آمد و پنجمین فرزند خانواده بود. او بسیار مهربان و مودب بود و به بزرگترها احترام می گذاشت و همیشه در کارها، کمکحال خانواده بود. وی عبادتش را از 7 سالگی آغاز کرد. او همیشه به خواهرانش توصیه میکرد که حجاب خود را رعایت کنند. سه بار به جبهه رفت که اولین بار در سال 1365 بود و سرانجام در خرداد ماه سال 1367 در منطقه شملچه به شهادت رسید.
روحشان شاد و یادشان گرامی باد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |