به گزارش خبرگزاری بسیج از ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(علیه السلام) اصفهان: با همت بسیجیان حوزه مقاومت بسیج حضرت مطهره(سلام الله علیها) نشست سیاسی و رسانه ای با حضور کارشناس رسانه و فضای مجازی برادر دکتر حامد کمال با موضوع سواد رسانه ای در مسجد علی بن ابی طالب علیه السلام برگزار شد.
در این نشست دکتر حامد کمال بیان داشتند:برای اینکه بتوانیم سواد رسانه ای را به افراد یاد بدهیم باید با زیان خود مخاطبان با آنها صحبت کنیم و در این مورد آیه صریح قرآن داریم که خدا به پیامبر خود می فرماید که میخواهی قومت را هدایت کنی با زبان خودشان با آنها صحبت کن.
ایشان در ادامه افزودند که: در عصر رسانه مهم ترین عامل تربیت،رسانه است و رسانه شخصیت جوانان ونوجوانان امروزی را شکل میدهد.امام علی (ع) می فرماید:دل نوجوان همانند زمین آماده است که بذری در آن افشانده شود حاصل می دهد.پس باید تمرکز و تایید تربیت رسانه ای جوانان و نوجوان باشد.