به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه لردگان ، ریاست بنیاد شهید لردگان و جمعی از کارکنان و بسیج پیشکسوتان سپاه ناحیه لردگان با مادر شهیدان "محمدظریف" و "محمد خالدی" دیدار کردند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه لردگان در این دیدار گفت: خانواده های معظم شهدا الگوی بی نظیری برای ملت ایران هستند/ عزت امروز کشور مرهون ایثار و مجاهدت شهدا، ایثارگران و خانواده های آنان است.
حجت الاسلام مرتضی رشیدی ادامه داد: شهیدان و ایثارگران با عشق به خامس آل عبا، فرهنگ عاشورا و شهادت در جبهه ها حضور یافتند و با روحیه، شور، شهامت و نشاط بالا و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام توانستند ایثارگری ها و فداکاری های بزرگی را در دفاع مقدس به انجام برسانند.
کارشناس مسایل مذهبی گفت: خانواده های معظم شهدا الگوی بی نظیری برای ملت هستند و توانستند درس بزرگ ایثار، صبر و فداکاری را به آحاد مردم جامعه بدهند
شهید محمد ظریف خالدی فرزند عوض در سال 1350 در منطقه سردشت لردگان به دنیا آمد و در زمان سربازی در سال 1370 در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
شهید محمد خالدی برادر شهید محمد ظریف خالدی در سال 1367 در شاخ شمیران شیمایی شد و سوم اردیبهشت 1367 در بیمارستان بر اثر عوارض شیمیایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.