خبرهای داغ:
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان بیرجند:

مسائل تربیتی و فرهنگی نسل نو نیازمند توجه و رسیدگی بیشتر است

حجت الاسلام قرائتی گفت: اغتشاشات اخیر نشان داد فرزندان و نوجوانان خود را به درستی تربیت نکردیم و آموزش های ما کارساز نیست؛ باید مسائل تربیتی و فرهنگی نسل نو بیشتر رسیدگی کنیم.
کد خبر: ۹۴۷۵۱۱۱
|
۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور امروز در مراسم بزرگداشت روز دانشجو و هفتمین اجلاس استانی نماز با موضوع «نماز، خانه مدرسه و مسجد» که با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگیان بیرجند برگزار شد، با توجه به سالروز شهادت حضرت زهرا (س)، به بیان نکاتی پیرامون سوره کوثر پرداخت.

 

وی گفت: من به عنوان یک طلبه ساده ۸۲ نکته از سوره کوثر دریافت کرده‌ام یکی اینکه در زمانی که پیامبر (ص) ابتر خوانده شد، خداوند حضرت زهرا (س)، کوثر، یعنی خیر و نسل کثیر را به پیامبر (ص) عطا کرد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه در روایات ارزش هر کار با توجه به «نیت» و انگیزه صاحب عمل تعیین می‌شود، گفت: دانشجو معلمان باید به شغلی که انتخاب کردند اهمیت دهند، چون انسان می‌سازند.

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه معلمی شغل نیست عبادت است، تصریح کرد: تفاوت معلمین جمهوری اسلامی ایران با معلمین سایر کشور‌ها این است که باید عالم، ناطق و عامل باشند.

وی با اشاره به اینکه معلمی شغل انبیا است، ادامه داد: امتیاز معلمی در نظام اسلامی ما این است که معلمان علاوه بر آموزش علم در زمینه تزکیه و تربیت نیز فعالیت می‌کنند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه در زمینه تعلیم و تربیت باید اقدامات موثرتری انجام شود، متذکر شد: اغتشاشات اخیر نشان داد فرزندان و نوجوانان خود را به درستی تربیت نکردیم و آموزش‌های ما کارساز نیست.

حجت الاسلام قرائتی با اشاره به کم کاری در حوزه فرهنگی و تربیتی در جامعه، افزود: متاسفانه برخی نخبگان ما هم بصیرت لازم را ندارند و با اندک شبهه‌ای دچار تردید می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه هر چیزی در جایگاه خودش ارزشمند است، خطاب دانشجو معلمان، عنوان کرد: امروز کار شما یاد دادن علم نیست بلکه باید پاسخگوی سوالات نسل نو باشید که غرق در شبهات هستند

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه بسیاری از مباحث غیرمفید باید از دروس حوزه، دانشگاه و مدرسه حذف شود و وقت دانش‌آموز، طلبه و دانشجو صرف علم مفید شود، گفت: ما فرزانگان بی شماری، چون علامه طباطبایی و علامه مطهری در ایران داریم، ولی متأسفانه جوانان ما این بزرگان را نمی‌شناسند.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان باید همواره در بازار دنیا به دنبال سود حقیقی باشند، ادامه داد: به عنوان کسی که سال‌ها معاون وزیر آموزش و پرورش بوده، از طریق رسانه شهرت یافته به جوانان می‌گویم خود را به شهرت و منصب‌های دولتی نفروشید.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور در پاسخ به چرایی حضور نوجوانان در ناآرامی‌ها، تصریح کرد: نوجوانانی که در اغتشاش‌ها حضور داشتند از نظر تربیتی دچار اشکال هستند باید به مسائل تربیتی و فرهنگی نسل نو بیشتر رسیدگی کنیم.

حجت الاسلام قرائتی با تأکید بر اینکه توجیه مشکلات، حماقت، تضعیف داشته‌ها و دستاوردها، جنایت و تکمیل خلأ‌ها و کاستی، رسالت ما است بنابراین بجای گلایه و انتقاد‌های غیرسازنده باید دنبال اصلاح امور باشیم، افزود: ما نمی‌گوییم که همه کس و همه چیز و همه مسئولان خوب هستند، ولی افراد خوب هم کم نداریم.

وی با اشاره به اینکه انسان هیچ‌گاه از تحصیل و کسب علوم فارغ التحصیل نمی‌شود باید همواره با مطالعه برای رشد و تعالی خود تلاش کنیم، افزود: هیچ گاه خود را فارغ التحصیل ندانید چرا که علم آموزی پایان ندارد البته باید به دنبال علم نافع باشید.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور ضمن تأکید بر مطالعه هفتگی کتب مفید توسط دانشجویان، به آنان یادآور شد: عمرتان را برای امور لغو که فایده‌ای برای دنیا و آخرتتان ندارد، تلف نکنید؛ از لحظه لحظه عمر خود حتی در تعطیلات استفاده بهینه داشته باشید، زیرا همین استفاده درست از همین لحظات کوچک است که اتفاقات بزرگ را در آینده رقم می‌زند.

حجت الاسلام قرائتی گفت: علم مفید زمان و مکان ندارد و هر چیزی می‌نویسید چهار شرط داشته باشد واجب، مستحب، مشکل جامعه یا حداقل یک نفر را حل کند.

وی با بیان اینکه علم نباید انسان را از خداوند غافل کند، افزود: هر امام جمعه و مسئولی حداقل هفته‌ای یک یا دوبار پاسخگوی سوالات دانشجویان باشند.

رئیس ستاد اقامه نماز در پایان خطاب به دانشجویان تأکید کرد: هر چیزی که در فضای مجازی و اینترنت می‌شنویم و می‌بینیم سریع رد یا قبول نکنیم باید حتما ابتدا تحقیق کرده و بعد اظهار نظر کنیم.

 

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها