۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
15:00
کد خبر : 9476357
۱۰:۴۸

۱۴۰۱/۰۹/۲۳

تکذیب ادعای کمک حمید قره حسنلو به مجروحان اغتشاشات ۱۲ آبان کرج

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: اینکه حمید قره حسنلو به طلبه مجروح در جریان اغتشاشات روز ۱۲ آبان ماه در کرج کمک کرده است، صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، یک وکیل دادگستری در مصاحبه با یکی از روزنامه‌ها ادعا کرده که حمید قره حسنلو یکی از متهمان اغتشاشات شهر کرج نقشی در حادثه نداشته و در روز ۱۲ آبان ماه و در جریان شهادت سید روح الله عجمیان، به یک روحانی مجروح نیز کمک کرده است.

تکذیب ادعای کمک حمید قره حسنلو به مجروحان اغتشاشات ۱۲ آبان کرج

حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با این ادعا اظهار کرد: اینکه حمید قره حسنلو به طلبه مجروح در جریان اغتشاشات روز ۱۲ آبان ماه در کرج کمک کرده است صحت ندارد و متهم نیز تاکنون در این رابطه ادعایی نداشته است.

وی عنوان کرد: نکته قابل توجه این است که محل شهادت شهید عجمیان که حمید قره حسنلو در آنجا حضور داشته است، با محل ضرب و شتم طلبه مجروح شده فاصله قابل توجهی دارد و متهم نمی‌توانسته همزمان در دو محل حضور داشته باشد.

شایان ذکر است که حمید قره حسنلو فرزند محمد علی، یکی از متهمان پرونده شهادت سید روح‌الله عجمیان و اغتشاشات ۱۲ آبان کرج است. این فرد به افساد فی الارض از طریق ارتکاب جرائم علیه امنیت کشور، حمله به ماموران حافظ امنیت و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور متهم است.

طبق اظهارات متهم حمید قره حسنلو وی همراه با همسر خود فرزانه قره حسنلو در اغتشاشات بهشت سکینه (س) و محل ضرب و جرح و شهادت بسیجی شهید سید روح الله عجمیان حضور داشته‌اند.

به گفته نماینده دادستان در جلسه دادگاه، همسر متهم که در محل حاضر بوده و از متهمان پرونده است در اظهارات خود گفته متهم ضرباتی به بسیجی شهید زده است.

همچنین بر اساس مستندات تصویری موجود در پرونده، قره حسنلو در زمان شهادت شهید عجمیان آنقدر به صحنه جنایت نزدیک بوده که یکی از ضربات چاقوی پرت شده به سمت بدن شهید عجمیان، دست وی را نیز زخمی می کند.

همچنین در زمان دستگیری متهم در منزل و بررسی گوشی همراه او فیلمی از زمان حادثه که توسط خود متهم ضبط شده نیز کشف شده است.

انتهای پیام/ص


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید