۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
02:47
۱۹:۴۵

۱۴۰۱/۰۹/۲۸

جشنواره تقدیر از فعالان پژوهشی عرضه نظم و امنیت عمومی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، به مناسبت هفته پژوهش جشنواره تقدیر از فعالان پژوهشی عرضه نظم و امنیت عمومی با حضور جانشین فرماندهی نیروی انتظانی بوشهر، اعضا گروه پژوهشی آن سازمان، روسای دانشگاه استان و پژوهشگران برگزار گردید.

در این نشست محمد مدرسی رییس دانشگاه خلیج فارس ضمن تبریک هفته پژوهش گفت: ما هم دستورات مواکد و متعدد دینی برای امر پژوهش داریم و هم نیازهای روزمان است که متناسب با نیاز زمان و مکان تحقیق و پژوهش داشته باشیم.

مدرسی افزود: پایه و اساس علم، پژوهش و تحقیق است. پژوهش یعنی جستجوی حقیقت و اگر ما دنبال حقیقت هستیم باید در همه عرصه ها حضور فعال داشته باشیم. وی یادآورشد: هر محیطی نیازمند پژوهش مختص خود است و یکی از موضوعات مورد نیاز امروزه نیز حوزه انتظامی و زیست دریایی است.

وی تاکید کرد: هر موجود دریایی با توجه به ژنتیک و براساس شرایط اقلیمی واکنش متفاوتی را از خود نشان می دهد و سود و زیان فراوردهای دریایی بسته به محیط خاص همان حوزه است. رییس دانشگاه خلیج فارس یادآور شد: مجموعه انتظامی استان می توانند پژوهش های خود را با نیروهای وظیفه ای که در اختیار دارد انجام دهند و با توانمند سازی آنها در حوزه کارآفرینی ، از سربازان وظیفه پس از پایان خدمت، یک کارآفرین با تجربه تربیت کرده که پس از برگشته به جامعه آماده خدمت به منطقه خود شوند.

وی تاکید کرد: دانشگاه خلیج فارس با ۲۵۰ هیات علمی و چهارمین دهه ی عمر خود را پشت سر می گزارد و با ظرفیت علمی و پژوهشی که دارد در کنار نیروی انتظامی استان است.

درپایان این نشست از دکتر حیدر احمدی، دکتر سعید زارعی و دکتر احمد قربانپور تقدیر به عمل آمد.

 

جشنواره تقدیر از فعالان پژوهشی عرضه نظم و امنیت عمومی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شدجشنواره تقدیر از فعالان پژوهشی عرضه نظم و امنیت عمومی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شدجشنواره تقدیر از فعالان پژوهشی عرضه نظم و امنیت عمومی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شدجشنواره تقدیر از فعالان پژوهشی عرضه نظم و امنیت عمومی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید