رزمندگان در جنگ ۸ ساله با پشتیبانی علما خاک ایران را حفظ کردند
آیین آیین نکوداشت آیت الله سیدعلی شفیعی و دو فرزندش ایشان امروز با حضور مسولان کشوری و استانی در حسینیه ثارالله شهرستان دزفول برگزار شد.
آیتالله محسن اراکی نماینده مجلس خبرگان رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مراسم با اشاره به آیه تطهیر اظهار داشت: آیه تطهیر یکی از بنیادیترین آیات قرآن است، در واقع تطهیر آل رسول به عنوان تاسیس مرکز تطهیر جامعه بشر نازل شد.
وی افزود: خانه حضرت فاطمه (س)، خانه تطهیر جامعه بشر است. این خانه سرچشمهای است که به خانههای اهل ایمان کشیده میشود و در نتیجه یک جامعه پاک با مرکزیت این خانه به وجود میآید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با ییان اینکه خانه حضرت زهرا(س) سرچشمه تداوم جامعه بشری است،گفت: مقام معظم رهبری، معمار کبیر انقلاب، سید حسن نصرالله، رهبر یمن عبدالملک بدرالدین و دیگر رهبران مشابه از فرزندان این بانو هستند.
آیتالله اراکی با بیان اینکه در خوزستان از صدها سال پیش تاکنون شاهد برکات حضور فرزندان این حضرت هستیم، گفت: نمونهای از آنها سید علی شفیعی است که بیش از 50 سال با تقوا و اخلاص در میان مردم از زمان هشت سال دفاع مقدس حضور و خدمترسانی میکنند.
اراکی با اشاره به تربیت این عالم مجتهد گفت: تربیت فرزندانی همچون طلبه شهید سید مرتضی و مرحوم حجت الاسلام سید محسن شفیعی از دستاوردهای وجود این عالم ربانی آیت الله شفیعی است.
وی در ادامه با اشاره به سجایای اخلاقی مرحوم حجتالاسلام سید محسن شفیعی گفت: ایشان بسیار پر تلاش، با اخلاص و با تقوا بودند. در زمان حضورشان در دانشگاه همیشه به دانشجویان نیازمند کمک میکرد.
وی با بیان اینکه خوزستان استان عالمپروری است، گفت: بزرگانی در صحنه علم، جهاد و شهادت در استان خوزستان تربیت شدهاند که نه تنها در خوزستان بلکه در کشور نقش اساسی در حفظ دین داشتهاند؛ عالمانی که در حوزههای مختلف حضور موثر دارند و تقدیر از این عالمان به جاست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، به حضور عالمان در جامعه اشاره کرد و گفت: اگر در جامعه تقوا، صدق و وفا، امنیت و امان، امانتداری و اخلاصی وجود دارد بابت حضور عالمان است.
وی افزود: عالم دین بزرگترین نعمت خدا بر هر جامعه و جمعیتی است. شهدا و رزمندگان این مرز و بوم با پشتیبانی عالمان توانستند خاک کشور را حفظ کنند.
آیتالله اراکی به جایگاه و نقش موثر مساجد در کشور اشاره کرد وگفت: مساجد جای رشد و پرورش چنین افراد و عالمانی است. مسجد خواستگاه تطهیر جامعه است و باید از ظرفیت آن استفاده کرد. مساجد باید سرچشمه تطهیر باشند و در کنارهر مدرسه مسجد بنا شود تا دانشآموزان در مسجد نماز بخوانند.
اراکی با اشاره به اینکه فردی به این جامعه خدمت میکند باید پاک باشد، گفت: نویسنده، عالم و هنرمند به جامعه خدمت میکند که پاک باشد اگر نویسنده، عالم و هنرمند ناپاک باشد ضررش به کشور بیشتر است.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشمندی میتواند خدمتگزار باشد که از مسجد باشد، گفت: ارتباط و پیوند بین مدرسه مسجد، بازار و مسجد و همه اقشار جامعه پیوند و تقویت کنیم . از افتخارات دزفول وجود مساجد متعدد است.
به گزارش بسیج، آیت الله سیدعلی شفیعی در سال 1319 هجری شمسی در خانواده ای از سادات روحانی وارسته و خوشنام متولد شد. ایشان علاوه بر ده ها سال تدریس در حوزه و دانشگاه، بیش از 80 کتاب به زبان های عربی و فارسی در زمینه های گوناگون علمی ک اجتهادی نگاشته که بیش از 40 کتاب ایشان به چاپ رسیده و برخی از این کتابها بارها انتشار یافتهاند. آیتالله سیدعلی شفیعی پس از طی کردن دروس مقدماتی در اهواز در سن 20 سالگی یعنی از سال 1339 تا 1347 در محضر اعاظم حوزه علمیه نجف با تلاش و جدیت به تحصیل علوم دینی پرداخته و در سن 35 سالگی به ملکه اجتهاد رسید.
نمایندگی حضرت امام خمینی (ره) در لشکر 92 زرهی خوزستان، ریاست دستگاه قضایی استان خوزستان و نمایندگی مردم خوزستان از دور دوم مجلس خبرگان رهبری تاکنون از مسوولیت های آیت الله شفیعی است. حجت الاسلام سیدمحسن شفیعی فرزند آیت الله سیدعلی شفیعی نماینده ولی فقیه در دانشگاه های استان خوزستان اسفندماه 1400 به رحمت ایزدی پیوست. سید مرتضی شفیعی فرزند دیگر آیت الله شفیعی نیز چهارم دیماه 1365 در عملیات کربلای چهار به ورجه رفیع شهادت نایل شد.
قرائت پیام رئیس قوه قضاییه، قرائت پیام آیت الله سیداحمد جنتی رئیس مجلس خبرگان، قرائت پیام سردار رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص)دکتر محمد مخبردزفولی معاون اول رئیس جمهور در خصوص برگزاری این نکوداشت اعلام کردند.پخش مستندی از زندگی آیت الله شفیعی شعرخوانی و رونمایی از سه عنوان کتاب از دیگر برنامه های این آیین بود
انتهای پیام