رئیس سازمان اساتید کشور:

مکتب شهید سلیمانی به عنوان یک واحد درسی در مدارس و دانشگاه‌ها تدریس شود

رئیس سازمان اساتید کشور شهید حاج قاسم شلیمانی را الگوی جهانیان دانست و گفت: مکتب شهید سلیمانی باید به عنوان یک واحد درسی در مدارس و دانشگاه‌ها تدریس شود.
کد خبر: ۹۴۸۰۵۲۹
|
۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، محمدرضا مردانی در مراسم بزرگداشت سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، سردار دل ها که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، افزود: شهید سلیمانی در شرایط کنونی برای همه جهانیان به ویژه مسلمانان و جبهه مقاومت الگو است.

وی ادامه داد: برای معرفی شهید سلیمانی و شهدای مقاومت نیازمند برگزاری کنگره بین المللی هستیم. امیدواریم بتوانیم آموزه های مکتب تربیت شهید سلیمانی را به عنوان واحد درسی و عنوان برنامه های آموزشی و تربیتی در مدارس و دانشگاه ها پیاده کنیم و این بحث را برای جوانان قابل درک تر کنیم.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین گفت: شهید سلیمانی علاوه بر نبوغ نظامی، روحیه سلحشوری، رزمندگی، شهادت طلبی، اخلاص ، ارادت و تمسک به اهل بیت (ع) و ولایت مداری، تعبد و معنویت، شخصیتی فرامرزی بود و برجستگی در دیپلماسی جهانی ویژگی های بسیار دیگری داشت که امروز فرماندهان نیروهای مسلح این ویژگی ها را الگوی خویش قرار داده اند .

مردانی ادامه داد: باید جوانان و کسانی که در عرصه حکمرانی کشور هستند به این مولفه ها توجه کنند.

وی افزود: جا دارد مطالب ارزنده، تحقیقات و مطالعات عمیق علمی در زمینه شخصیت شهید سلیمانی انجام شود و دستاوردهای آن در جامعه و برای آیندگان به عنوان الگوی تربیتی نهادینه شود.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ادامه داد: رشادت‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان فرمانده‌ای پولادین در جبهه مقاومت و ژنرالی سحرآمیز با روحیه سلحشوری و جنگندگی و فقدان تزلزل در جنگ با داعش و شکست قدرتی که آمده بود به عنوان ابزاری برای تجزیه خاورمیانه و ایجاد خاور میانه‌ای جدید، جهانگیر شود و بماند، همه سرمایه‌گذاری‌های آمریکا در این مسیر با فرماندهی رهبر معظم انقلاب به فنا رفت.

مردانی خاطرنشان کرد: حاج قاسم سلیمانی مکتب جدیدی را پایه‌گذاری کرد. مکتبی که باید همه افراد در رسانه‌ها، دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش و تک تک رزمندگان جبهه مقاومت در شناخت و تبیین آن مکتب تلاش کرده و این شهید عزیز را که با تعبد و معنویت و اخلاص خود و تمرکز بر فرهنگ ناب اسلامی و علوی و با دوری از زرق و برق دنیا راهبردهای تاکتیکی و نظامی دنیا را به هم ریخته و جبهه مقاومت را در دنیای اسلام پایه‌گذاری کرد، معرفی کنند.

وی همچنین گفت: شهید سلیمانی علاوه بر آنکه یک دیپلمات برجسته بود، ژنرالی کاملا راهبردی در میدان بود که بسیاری از حکام دنیا دوستدار مصاحبت با وی بودند. وی توانست پوتین را برای مبارزه با جریان کثیف صهیونیست و مقابله با داعش پای کار بیاورد. امروز از یمن تا فلسطین و سوریه جبهه‌ای داریم که به نام شهید سلیمانی ثبت شده است و مکتب آن در دنیا تدریس می‌شود.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن اظهار امیدواری از اینکه در رسانه‌ها ابعاد مختلف این مکتب شناسانده شود، گفت: امروز ادای وظیفه ما به این شهید بزرگوار معرفی او به معنای واقعی و تلاش در تحقق اهداف و آرمان‌های وی است. در این زمینه رسانه ها نقش مهمی دارند به خصوص بسیج اساتید که باید با لسان استادی و در سطح راهبردی و عمیق مکتب شهید سلیمانی را بشناسد و به دیگران بشناساند، در این زمینه رسانه و فضای مجازی نقش مهمی ایفا می کنند که باید به آن دقت کرد.

مردانی با یادآوری اینکه کارهای بسیار متعدد و خوبی در بسیج اساتید استان‌ها انجام شده است بر ضرورت انعکاس رسانه‌ای فعالیت‌های استان تاکید کرد.

وی گفت: وقتی ارزش واقعی زحمات بسیج اساتید قابل ارزیابی خواهد بود که با همت مسوولان رسانه‌ و فضای مجازی استان‌ها به گوش اقشار و آحاد ملت برسد و از مرزهای سرزمین ما فراتر رفته و حتی در دانشگاه‌های دنیا انعکاس یابد. این گزارش‌ها باید ترجمه شده و از طریق رسانه ها و با روش‌های مختلف ارسال شود تا پیام اساتید بسیجی و فعالیت آنان اثر خود را در دانشگاه‌های جهان داشته باشد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار