خودکفایی بیش از ۹۸ درصدی کشور در ساخت تجهیزات برق/ تخصیص ۵۱۴ میلیارد تومان اعتبار برای ۳ پروژه در نهاوند
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، آرش کردی در جمع مردم شهرستان نهاوند با بیان اینکه یکی از کلیدواژههای مقام معظم رهبری جهاد تبیین است، اظهار کرد: باید خدمات و اقداماتی که طی این ۴ دهه در نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام شده اطلاع رسانی شود که در این بخش کمی کوتاهی شده است.
وی با اشاره به وضعیت صنعت برق در کشور افزود: جمعیت ما بعد از انقلاب اسلامی ۲.۳ برابر شده و از ۳۶ میلیون نفر به حدود ۸۴ میلیون نفر رسیده است، اما خدمات در عرصه برق بیش از ۱۴ برابر در همه بخشها رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه قبل از انقلاب ظرفیت نصب شده ما ۷ هزار مگاوات بوده و امروز به ۹۰ هزار مگاوات رسیده است، گفت: وابستگی مردم به این خدمت روزافزون شده که ما نیز هم پای این گسترش کار کردهایم و در حال حاضر ۱۳ برابر رشد تولید داشتهایم و در منطقه و بین کشورهای خاورمیانه رتبه اول را داریم.
وی با اشاره به اینکه در مصرف برق ۲۱ برابر افزایش داشتهایم، تصریح کرد: این اقدامات معروفاتی است که در نظام جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است و در کنار برخی مشکلات که عدهای آنها را بزرگنمایی میکنند، موفقیتهای بزرگی هم داشتهایم.
کردی افزود: تابستان سال ۱۴۰۰ محدودیتهایی داشتیم و خاموشیهایی در بخش خانگی اعمال میشد که با استقرار دولت آقای رئیسی و تعهد ایشان مبنی بر رفع این محدودیتها در سال ۱۴۰۱، برنامهریزی خوبی در دولت صورت گرفت.
وی ادامه داد: حمایت دولت در همه بخشها شامل حال صنعت برق شد و لوایح و طرحهایی تصویب شد و مجلس نیز پای کار آمد و شاهد بودید که در تابستان ۱۴۰۱ هیچ محدودیتی در بخش خانگی نداشتیم که این قوت و قدرت نظام است.
مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه که اگر امثال بنده و همه مدیران این اراده را داشته باشند که کار کنند فضای خدمتگزاری وجود دارد، گفت: رفع وابستگی در صنعت برق نیز از دیگر شاخصهای مهم است که قبل از انقلاب ما برای تعویض روغن یک ترانسفورماتور باید از کارشناسان خارجی استفاده میکردیم و امروز به خودکفایی بیش از ۹۸ درصد در ساخت تجهیزات رسیدهایم و جزو ۵ کشور توربینساز در دنیا هستیم که همه به قوت و قدرت نظام و کارشناسان ما ایجاد شده است.
وی افزود: این رفع وابستگی شرایطی را فراهم آورد که با وجود تحریمهای دشمنان و محاصره اقتصادی، ما مشکلی در صنعت برق نداشته باشیم و بتوانیم معضل ۱۴۰۰ را به نعمت ۱۴۰۱ تبدیل کنیم.
کردی با اشاره به وضعیت برق شهرستان نهاوند نیز عنوان کرد: در حوزه شهرستان نهاوند امروز کلنگزنی سه طرح شامل یک نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی و دو پست ۶۳ کیلوولت برای تامین برق زیرساختهای صنعتی را در این شهرستان داشتیم که اعتبار این طرحها بالغ بر ۵۱۴ میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: وجود خدمات زیربنایی بخش صنعت را تشویق میکند که در این خطه سرمایهگذاری کند و این امر نوید اشتغال و رونق اقتصادی را میدهد.
انتهای پیام/