درگردهمایی خادمین اهلبیت( ع) هندیجان مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان گفت : هندیجان در کارهای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی علیه السلام در سطح استان و کشور جز برترین ها است و هندیجان یکی ورودی استان خوزستان برای استقبال ، پذیرایی و اسکان از زائران استان های کشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان، در گردهمایی خادمین اهلبیت (ع) با حضور بسیجیان، موکب داران و مسئولان و با دعوت از مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان و مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان هندیجان، امام جمعه ، فرماندار، مسئول روابط عمومی وتبلیغات ناحیه سپاه، بسیج رسانه و دیگر عوامل، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود موسوی مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان اظهار داشت : استان خوزستان ۴ورودی دارد که یکی از ورودی ها شهرستان هندیجان است که با استقرار موکب های مردمی از زائران اربعین حسینی علیه السلام به شایستگی استقبال و پذیرایی می شود که از زحمات وتلاش های مخلصانه همه تقدیر و تشکر می شود.
وی افزود : دراربعین امسال حدود ۲میلیون و ۶۶۰ هزار زائر درخوزستان رفت وآمد داشتند و الحمدالله با مشارکت مردم و دیگر عوامل اجرایی مشکلی در تغذیه ، امنیت واسکان برای خدمات رسانی به زائران کشور نداشتیم .
حجت الاسلام والمسلمین سید موسوی عنوان نمود: هندیجان خوزستان ورودی ۵ استان شامل کرمان ، فارس ، هرمزگان ، بوشهر، سیستان و بلوچستان و حتی کشور های خارجی است که هر ساله مورد استقبال مردم و پذیرایی موکب داران و حسینه داران هندیجان قرار می گیرند که تشکر می شود.
مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان درپایان یادآور شد که اربعین قدرت، عزت و اقتدار شیعه است و حرکت معنوی ، اجتماعی، سیاسی، اخلاقی ، دینی ، اعتقادی و نماد وحدت شیعه و تمامی ادیان الهی است.