۰۷ / مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July 2025
00:54
کد خبر : 9484848
۱۶:۲۴

۱۴۰۱/۱۱/۰۱
مدیرکل ارشاد خوزستان بیان کرد؛

جشنواره هنرهای آوایی خوزستان گامی در جهت افزایش نشاط اجتماعی است

مدیرکل ارشاد اسلامی خوزستان گفت: برگزاری نخستین جشنواره هنرهای آوایی در جهت افزایش نشاط اجتماعی، ارتقای ذایقه شنیداری مخاطب، پاسداشت اقوام و خرده فرهنگ‌های استان است که به انتقال مفاهیم فاخر هنر می‌پردازد.

حجت الاسلام رضا کلاه کج روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار بسیج با اشاره به برخورداری خوزستان از تعدد اقوام و تنوع چشمگیر در هنرهای آوایی بیان کرد: حمایت از گروه های سرود در جهت ارتقای سطح کیفی آثار و برگزاری دوره های تخصصی و تقویت مهارت های آوایی در جهت شناخت استعدادهای نو از جمله اهداف برگزاری این جشنواره نوای کارون است.

وی موضوعات آزاد اجتماعی، شخصیت های مهم مذهبی و فرهنگی استان ،دفاع مقدس، خوزستان و نمادهای شاخص استان را از جمله موضوعات این جشنواره بیان کرد و افزود: تمامی گروه های سرود و کر در رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان و خوانندگان پاپ ،گروه های محلی و سنتی مجاز به شرکت در جشنواره هستند.

وی گفت: تعداد نفرات هر گروه برای شرکت در جشنواره حداقل هفت نفر و حداکثر ۲۰ نفر است و اجرای آثار با گویش های محلی استان دارای امتیاز ویژه است.

وی ادامه داد: این جشنواره اسفند امسال برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند با مطالعه فراخوان جشنواره و ارسال آثار خود در این رویداد هنری شرکت کنند.

گفتنی است پوستر نخستین جشنواره هنرهای آوایی با عنوان "نوای کارون " با حضور معاون رییس جمهمور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، استاندار خوزستان و جمعی از مسوولان محلی در سالن اجتماعات استانداری خوزستان در آیینی رونمایی شده بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید