۰۷ / مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July 2025
00:01
کد خبر : 9485157
۰۹:۰۵

۱۴۰۱/۱۱/۰۳
مدیر مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول خبر داد؛

بازدید بیش از هزار دانش آموز و دانشجو از موزه دفاع مقدس دزفول

سرهنگ جولایی گفت: طی چند هفته گذشته شاهد بازدید بیش از هزار دانش آموز و دانشجو از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول بودیم.

«بهزاد جولایی» مدیر مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول امروز در جلسه جهاد تبیین، ترویج فرهنگ دفاع مقدس را یکی از راهبردی ترین مصادیق جهاد دانست و اظهار داشت: یکی از موثرترین جهادها برای تبیین ارزش ها به خصوص برای نسل امروز، انتشار معقول فرهنگ دفاع مقدس است.

وی افزود: طی چند هفته گذشته شاهد بازدید بیش از هزار دانش آموز و دانشجو از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول بودیم. دانش آموزان و دانشجویانی که اخیرا مورد هجمه همه جانبه دشمنان با سلاح فضای مجازی قرار گرفتند.

جولایی گفت: محتوای موجود و گالری های موزه دفاع مقدس و همچنین کتابخانه غنی موجود در این مرکز می تواند به همراه روایت های متفاوت راویان و پیشکسوتان جنگ و جهاد برای نسل امروز تازگی و عبرت هایی به همراه داشته باشد که شاید کمتر در آموزش و پرورش بدان ها پرداخته شده باشد.

مدیر مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول یادآور شد: آمادگی داریم از الان تا اوج فصل راهیان نور میزبان همه هموطنان به خصوص جامعه دانش آموزی و دانشجویی استان و کشور در موزه شهر مقاوم دزفول باشیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید