۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:33
۱۲:۳۳

۱۴۰۱/۱۱/۰۵
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی:

امسال، دهه فجر ماندگاری را رقم خواهیم زد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: امسال، دهه فجر ماندگاری را رقم خواهیم زد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی؛ علیرضا عباس زاده با بیان این مطلب در کارگروه مدیریت شهری و فضای شهری خراسان جنوبی ضمن تبریک فرارسیدن ماه رجب، گفت: ماه بهمن، بهار انقلاب اسلامی ایران است که لازم است به طور ویژه مورد تعظیم و احترام قرار گیرد.

وی، جشن پیروزی انقلاب را از شعائر الهی دانست و افزود:طبق فرموده خداوند در آیه ۳۲ سوره حج، هر کس شعائر دین خدا را بزرگ و محترم بدارد، از صفت دل‌های باتقواست، لذا تقوای قلبی می‌خواهد که شعائر الهی را حفظ کند.

به گفته وی؛ تعظیم شعائر الهی از روی وظیفه شناسی صورت می‌گیرد و کسانی که در این زمینه قلبی کار کنند، انسان‌های متقی هستند.

معاون استاندار، تعظیم شعائر الهی را از وظایف همه مسئولان و مردم دانست و گفت: مردم در این راستا تاکنون به خوبی به وظیفه خود عمل کرده اند و این را در صحنه‌های مختلف دفاع از نظام و انقلاب نشان داده اند.

عباس زاده افزود: دشمنان نظام و انقلاب در اغتشاشات اخیر با بکارگیری تمام ابزار‌های رسانه‌ای خود و هزینه‌های زیاد، سعی در براندازی نظام داشتند، اما مردم سیلی محکمی به آن‌ها زدند.

وی با تأکید بر اینکه نباید برای تعظیم شعائر انقلابی و دینی و اعتقادی کم گذاشت، افزود: حوزه‌های متولی برگزاری مراسم جشن انقلاب در استان با هم افزایی و دوری از موازی کاری به سمت برنامه‌های پر شور و نشاط و فرهنگی بروند.

معاون استاندار با اشاره به نقش دهیاری ها، شهرداری‌ها و شورا‌های اسلامی شهر و روستا در برگزاری جشن‌های دهه فجر، متذکر شد: امسال با اقدامات و برنامه‌های مختلف، دهه فجری بیاد ماندنی و ماندگار را برای مردم رقم می‌زنیم.

عباس زاده تأکید کرد: شور و حال انقلاب با برگزاری جشن‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری به مدارس باز گردد.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید