۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
16:21
کد خبر : 9485899
۰۹:۳۶

۱۴۰۱/۱۱/۰۶

بهره مندی بیماران نیازمند امیدیه نیازمند از کمک هزینه‌های دارو و درمان

رئیس جمعیت هلال احمر امیدیه از پرداخت کمک هزینه‌های بلاعوض دارو و درمان به ۸۸ بیمار نیازمند این شهرستان خبر داد.

مولا برومند گفت: یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال کمک هزینه دارو و درمان از سوی جمعیت هلال احمر و به منظور حمایت از سلامت و زندگی افراد نیازمند به صورت بلاعوض پرداخت شد.

وی با بیان اینکه این مبلغ تا پایان دی ماه ۱۴۰۱ برای تامین هزینه‌های درمانی و تهیه دارو به ۸۸ نفر پرداخت شده است، افزود: با توجه به پیگیری‌های به عمل آمده انتظار داریم این مبلغ تا پایان سال به بیش از ۲ میلیون ریال افزایش پیدا کند.

برومند می‌گوید: این مبالغ در حوزه‌های بستری، جراحی، اورتزوپروتز، دارو، دندانپزشکی، خرید عینک طبی، چشم‌پزشکی، فیزیوتراپی، پاراکلینیک، و سایر خدمات درمانی پرداخت شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر امیدیه با بیان اینکه ۶ نفر مددجو نیز جهت دریافت تسهیلات بانکی به مبلغ ۱۵ تا ۵۰۰ میلیون ریالی به بانک معرفی شده اند، ادامه داد: بیماران نیازمند می‌توانند جهت بهره مندی از کمک هزینه‌های درمانی به واحد امور حمایتی جمعیت هلال احمر شهرستان مراجعه کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید