۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
01:46
کد خبر : 9486141
۱۷:۲۱

۱۴۰۱/۱۱/۰۷

اعلام محکومیت مردم هندیجان دراهانت وتوهین به قرآن و سپاه پاسداران

مردم هندیجان اهانت وتوهین به قرآن و سپاه پاسداران را محکوم کردند.

مردم شریف و ولایتمدار شهرستان هندیجان ، دربه اهانت به ساحت مقدس قرآن توسط فرانسه وسوئد و توهین پارلمان اروپا به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تجمعی حماسی محکوم نمودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان، مردم شریف شهرستان هندیجان با تجمع در مصلی مسجد جامع با محکومیت اقدام خبیثانه کشورهای سوئد و فرانسه در اهانت به ساحت مقدس قرآن و توهین پارلمان اروپا به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواستار پیگیریهای مستمر دراین رابطه شدند.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالحمید حسینی امام جمعه شهرستان هندیجان با تقدیر از حضور پرشور مردم خواستار فشار از ابزارهای بین المللی و دیپلماسی بر علیه پارلمان اروپا و سوئد و فرانسه شد.

وی افزود: قرآن هدایتگر بشریت است و کسی حق ندارد به اسلام و قرآن توهین و جسارت کند و بایستی برخورد بشود و همچنین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تمامی میدان ها حضوری فعال دارد که همه ماها قدرشناس ایثار و رشادت های مخلصانه سپاه پاسداران هستیم .

خبرنگار هندیجان محمدرضاشعبانی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید