سرهنگ روح الله قاسمی خشاب فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج بهبهان ضمن خوش آمد گویی خدمت مهمانان عزیز حاضر در جلسه از نقش محله های اسلامی جهت رفع مشکلات مردم و در کنار مسئولین قدم برداشتن برای کمک کردن به حل معضلات و مشکلات شهری در تمامی زمینه ها بیانات خود را همراه با راهکار ارائه نموده است .
امام جمعه شهرستان بعنوان ریاست شورای برنامه ریزی تحقق محلات اسلامی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن دهه مبارکه فجر ، از نقش و وظیفه محلات اسلامی جهت رسیدن به اهداف خود (حل مشکلات و معضلات محله خود) صحبت نموده است .
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا استاد ریاست سازمان بسیج مساجد و محلات سپاه استان خوزستان از اهمیت محلات اسلامی جهت رفع دغدغه های مردم و کمک کردن به آنان نسبت به حل مشکلات صحبت نموده است . در ادامه نسبت به توجیه مسئولین ادارات جهت همکاری با محلات اسلامی پرداخته است و وظیفه مسئولین دانسته که تمام همکاری خود را با محلات اسلامی داشته باشند .
در پایان فرماندهان پایگاه های محلات اسلامی در جلسه مشکلات محله های خود را بیان نموده اند و از مسئولین درخواست همکاری های لازم را داشته اند .