به گزارش خبرنگار بسیج گتوند سرهنگ پاسدار علی جعفری ضمن گراميداشت ياد امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی با اشاره به این موضوع که پیروزی انقلاب اسلامی در ایران در بهمن ۵۷ باعث بهم خوردن نظم نظام سلطه در سطح بین الملل بوده و ایده جدیدی در دنیا شکل گرفت که نظام دو قطبی زورگویان دنیا را متوجه خود کرد و جبهه مقاومت و دفاع از مظلومان عالم در مقابل ظالمین با پیروزی انقلاب شکل گرفت و امروز این گفتمان الگوی همه ملت های آزادی خواه و مسلمان است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند با اشاره به وقایع تاریخی همانند عهدنامه های گلستان و ترکمنچای و موضوع جدایی بحرین از ایران در سالهای قبل از انقلاب یکی از کارهایی را که کادر آموزشی مدارس و مربیان بسیج برای دانش آموزان باید دنبال کنند آشنایی و علاقمند کردن آنان به مطالعه تاریخ کشور به ویژه دوره پهلوی و قاجاریه است.
علی جعفری افزود: بخشی از دستاوردهایی که به برکت انقلاب اسلامی حاصل شده و مقایسه با دوره گذشته اشاره کردند و انقلاب اسلامی را ادامه مکتب اهل بیت(علیهم السلام) دانسته که هدف نهایی اش سعادت دنیوی و اخروی ملت هاست.
در ادامه زنگ انقلاب اسلامی با حضور فرماندار و امام جمعه موقت و سایر مسئولان شهرستان نواخته شد
علی جعفری در پایان گفت:برنامه های متنوع در مدارس توسط بسیج دانش آموزی تا پایان دهه فجر ادامه خواهد داشت.