به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رضا نورزاد در کارگاه سواد رسانهای کارکنان سپاه میانه عرصه های شناخت، محبت و عمل را مهمترین عرصه های تاثیرگذاری فضای مجازی بر شخصیت و رفتار فرزندان دانست و اظهار داشت: شناخت کافی موجب شکل گیری محبت شده و محبت، زمینه عمل را فراهم می کند.
وی با بیان اینکه متاسفانه امروزه کودکان ما در مبانی دینی، سیاسی، فرهنگی و ... با کمبود شناخت مواجهند و همین امر موجب انحراف دینی، بی میلی به حجاب و دیگر شئونات اسلامی شده است، اظهار تاسف کرده و گفت: متاسفانه رسانه و فضای مجازی با ویژگی های منحصر به فرد خود، توانسته است بر فرزندان ما ولایت پیدا کرده محبوب آنها شده و سکان هدایت آنان به هر سمتی که می خواهد را به دست بگیرد.
نورزاد افزود: شخصیت کودکان با آنچه می بینند شکل می گیرد لذا لازم است والدین، بسیار هشیارانه عمل کرده و آنان را با سرگرم کردن در مباحث دیگر، تا حد امکان از افتادن در دام فضای مجازی مانع شوند.
وی پرخاشگری، کاهش تمرکز و توجه، کاهش هوش، الگوگیری غلط، کسب علم بی منفعت، و توهم آگاهی را از مهمترین معضلات و آسیب های فضای مجازی برشمرد و متذکر شد: والدین می توانند با ایجاد مهارت نقد رسانه ای در فرزندان، کنترل مصرف تصویری، ندادن حق مالکیت رسانه و محدود کردن ورود به زمانی مشخص، سوق دادن اوقات فراغت کودکان به سمت تولید محصولات فرهنگی و هنری، تا حد زیادی از اثرات مخرب فضای مجازی بکاهند.
کارگاه توانمند سازی سواد رسانه ای در بین کارکنان رسمی و وظیفه سپاه میانه برگزار شد.