خبرهای داغ:

برگزاری جشنواره غذاهای محلی با طعم و بوی دهه فجر در شادگان

به مناسبت دهه مبارک فجر ،جشنواره غذاهای محلی با هدف ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم و پرهیز از غذاهای آماده در مدرسه امید انقلاب برگزار شد
کد خبر: ۹۴۹۰۰۲۵
|
۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۶:۲۰

سرهنگ پاسدار فرحانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج ضمن عرض گرامیداشت دهه مبارک فجر هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد شور و نشاط اجتماعی و احیای غذاهای محلی و بومی و پررنگ سازی و برجسته تر شدن پخت غذاهای سنتی و محلی و همچنین ایجاد فضای رقابت و هیجان در میان خانواده ها عنوان کرد.

ایشان افزودند: بیش از ۵۰ نوع غذای محلی و شیرینی در دارخوین از توابع شادگان تهیه گردید

در پایان تصریح کرد: در جشنواره غذایی سعی شده غذاهای سالم ، با همکاری اولیا دانش آموزان، خود معلمان و مربیان ارائه گردید .

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار