به مناسبت دهه مبارک فجر ،جشنواره غذاهای محلی با هدف ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم و پرهیز از غذاهای آماده در مدرسه امید انقلاب برگزار شد
سرهنگ پاسدار فرحانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج ضمن عرض گرامیداشت دهه مبارک فجر هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد شور و نشاط اجتماعی و احیای غذاهای محلی و بومی و پررنگ سازی و برجسته تر شدن پخت غذاهای سنتی و محلی و همچنین ایجاد فضای رقابت و هیجان در میان خانواده ها عنوان کرد.
ایشان افزودند: بیش از ۵۰ نوع غذای محلی و شیرینی در دارخوین از توابع شادگان تهیه گردید
در پایان تصریح کرد: در جشنواره غذایی سعی شده غذاهای سالم ، با همکاری اولیا دانش آموزان، خود معلمان و مربیان ارائه گردید .
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار