خبرهای داغ:

برگزاری جشنواره غذا و هنرهای دستی در گتوند

به مناسبت ایام الله دهه فجر جشنواره غذا و هنرهای دستی با همکاری حوزه خواهران حضرت زینب(س) شهرستان گتوند برگزار شد
کد خبر: ۹۴۹۰۴۴۴
|
۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۵

علی جعفری در گفتگو با خبرنگار بسیج گتوند گفت:در این جشنواره تاکید ما معرفی الگوهای گردشگری غذایی، گردشگری سلامت و گردشگری عشایری است و در این خصوص ظرفیت های شهرستان معرفی خواهد شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند با تاکید به اینکه برگزاری جشنواره ها فرصتی جهت معرفی جاذبه های گردشگری است، ادامه داد:توجه به توسعه زیرساخت های گردشگری با اولویت باید دنبال شود.

سرهنگ پاسدار علی جعفری ادامه داد: در کنار این جشنواره مکان های گردشگری شهرستان نیز باید معرفی شود و جاذبه های طبیعت گردی و فرهنگی و همچنین صنایع دستی به صورت گسترده معرفی می شود.

وی به حضور آشپزان شهرستانی در این جشنواره اشاره کرد و افزود: «این رویداد در سال های اخیر توانسته در معرفی جاذبه های گردشگری نیر موثر عمل کند.
جعفری افزود معرفی ظرفیت گردشگری غذا در گتوند باید پیگیری شود و به ضرورت توسعه گردشگری غذا با محوریت رویدادهای فرهنگی تاکید کرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند متذکر شد: با توجه به تنوع غذاهای بومی محلی در گتوند ، این شهرستان از ظرفیت خوبی در حوزه گردشگری غذا برخوردار است که بخش عمده ای از آن ناشناخته مانده است.

وی افزود: با وجود معرفی گردشگری غذا نباید محدود به جشنواره ها شود و باید تلاش شود که غذاهای سنتی در منوی هتل ها، رستوران ها و مجتمع های بین راهی گنجاند شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند اضافه کرد: گنجاندن غذاهای بومی، نان های محلی و محصولات لبنی و دامی تولیدی شهرستان در منوی رستوران ها امتیازی برای ارتقا درجه رستوران ها محسوب می شود

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار