به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، فضلعلی زاده در بازدید از طرحهای اجرایی بنیاد مسکن در روستاهای اردبیل با اشاره به آغاز مقاوم سازی و بهسازی مسکن روستایی از سال ۸۴ اظهار کرد: بر اساس سرشماری رسمی واحدهای روستایی اردبیل نزدیک به ۶۳ درصد واحدهای روستایی مقاوم سازی و بهسازی شده است.
وی با بیان اینکه هدف از آغاز اجرای طرح علاوه بر مقاوم سازی و نوسازی رسیدگی به وضعیت معیشت، بهداشت، فرهنگی نیز بوده است، گفت: در طرح ویژه مقاوم سازی مسکن روستایی اولین مرحله استفاده از مهندسان که دارای پروانه نظام مهندسی هستند، استفاده شده است.
معاون امور بازسازی و بهسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن اردبیل از ایجاد دفاتر مهندسان دارای پروانه در مناطق روستایی خبر داد و گفت: مهندسان با نظارت و ساماندهی دقیق در اجرای طرح مقاوم سازی روستایی یاریگر ما هستند و در این زمینه سعی و تلاش بر این است تا اقدامات لازم انجام شود.
فضلعلی زاده با بیان اینکه توانستیم با مشارکت بانکها اکثر تسهیلات را با ضمانت نامه زنجیرهای پرداخت کنیم و پرداختی بانکها بر اساس پیشرفت کار انجام میشود، افزود: در بحث طراحی و نظارت بر اساس تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی و راه و شهرسازی ۵۰ درصد تعرفه شهری بر روستایی اعمال میشود.
وی با اشاره به ساماندهی سامانه جامع برای روستایی عنوان کرد: با اجرای این سامانه مراجعات مردم به شهر کم شده و روستاییان در این زمینه میتوانند با مراجعه به سامانه درخواست خود را ثبت کنند.
معاون امور بازسازی و بهسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن اردبیل از پرداخت تسهیلات ویژه به روستاییان خبر داد و افزود: ارائه تسهیلات به اقشار کم درآمد در روستاها، پرداخت وام قرض الحسنه و وامهای بلاعوض برای روستاییان که شرایط خاص دارند ازجمله مهمترین اقدامات انجام شده توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.