۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
20:45
کد خبر : 9492682
۱۷:۲۵

۱۴۰۱/۱۱/۲۵

مادران شهدا مسیر تربیتی جامعه را دنبال کنند

استاندار خوزستان گفت: مادران شهدا مسیر تربیتی جامعه را دنبال کنند؛ زیرا این مادران الگو‌های جامعه ما هستند و باید در همه مدارس، ادارات، دستگاه‌ها و مجامع حضور داشته باشند.

استاندار خوزستان در ابتدای دهمین جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت ویژه تجلیل از مادران و همسران شهدا اظهار داشت: مزار شهدا تا ابد زیارتگاه عشاق و سالکان راه حق خواهد بود؛ سالکان به دنبال نورند و شهدا همان نوری هستند که سالکان می‌خواهند به آن برسند.

حسینی محراب با بیان اینکه خانواده شهدا همچون ستاره‌هایی هستند و توسط اهل آسمان دیده می‌شوند؛ عنوان داشت: وظیفه ما است که زحمات مادران شهدا را پاس بداریم؛ این مادران تربیت کننده فرزندانی بودند که افتخار انقلاب، اسلام و نظام شدند.

وی با بیان اینکه شهدا عزت انقلاب اسلامی هستند؛ تصریح کرد: هر چه در توان داریم برای تکریم مادران شهدا می‌گذاریم.

استاندار خوزستان ابراز داشت: مادران شهدا مسیر تربیتی جامعه را دنبال کنند؛ زیرا این مادران الگو‌های جامعه ما هستند و باید در همه مدارس، ادارات، دستگاه‌ها و مجامع حضور داشته باشند و خاطرات فرزندان خود را بیان کنند.

حسینی محراب در پایان با بیان اینکه شهدا زنده هستند؛ گفت: بیان خاطرات شهدا در جامعه ایجاد سرزندگی و حرکت می‌کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید