رئیس هیئت مدیره بانک کشاورزی؛

توسعه بانکداری الکترونیک از اولویت‌های بانک کشاورزی است

متقی نیا عنوان کرد: توسعه بانکداری الکترونیک یکی از اولویت‌های بانک کشاورزی است؛ تاکید کرد: از اولویت ما برای سال آینده می‌توان به خرید تضمینی گندم اشاره کرد.
کد خبر: ۹۴۹۶۱۲۴
|
۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۱

قزوین_به گزارش خبرنگار بسیج، وهب متقی‌نیا در حاشیه برگزاری آیین تکریم و معارفه مدیر شعب بانک کشاورزی استان قزوین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بحث مردمی‌سازی یارانه‌ها، بانک کشاورزی این رسالت را در قالب دامدار کارت و کارت‌های نهاده بر عهده گرفت و تا به امروز نزدیک به ۱۰ همت تسهیلات به کشاورزان و دامداران پرداخت کرده است.

وی با اشاره به میزان تسهیلات خرد پرداخت شده گفت: سال جاری حدود یک میلیون فقره تسهیلات پرداخت شده که بیش از ۹۰۰ هزار فقره تسهیلات خرد است.

رئیس هیئت مدیره بانک کشاورزی با اشاره به طرح‌های اجرا شده در راستای حمایت از کشاورزان عنوان کرد: عمده تسهیلات پرداخت شده طی سال گذشته در حوزه تسهیلات خرد بود. همچنین یکی بحث مردمی‌سازی یارانه‌ها و دیگری بند الف تبصره ۱۸ بود که عمده تسهیلات تکلیفی ما در این دو بخش بود.

وی خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون و تسهیلات خرید بذور گواهی شده از دیگر اقدامات انجام شدهدر سالجاری و در راستای حمایت از دامداران و کشاورزان بود.

وی اضافه کرد: در خصوص تسهیلات صندوق توسعه ملی هم فعالیت داشتیم همچنین روش‌های مختلفی را بابت کمک به کشاورزانی که توانایی بازپرداخت تسهیلات را در موعد مقرر نداشتند؛ ارائه شد به طور مثال طرح جشنواره عید تا عید برگزار می‌شود و براین اساس تا پایان سال کشاورزانی که تسهیلات خود را پرداخت کنند ۱۰۰ درصد تسهیلات مجدد به آنان پرداخت می‌شود و وجه التزام هم مشمول بخشیدگی می‌شود.

این مسئول گفت: با توجه به اینکه رسالت بانک کشاورزی تامین امنیت غذایی است بنابراین با یک برنامه مشخص و مدونی حرکت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه توسعه بانکداری الکترونیک یکی از اولویت‌های بانک کشاورزی است؛ تاکید کرد: از اولویت ما برای سال آینده می‌توان به خرید تضمینی گندم اشاره کرد. همچنین طرح‌های مکانیزاسیون، طرح‌های بند الف تبصره ۱۸ یا سایر تسهیلات تکلیفی و
همچنین طرح‌هایی برای تجهیز منابع بهتر از بازار داریم که تعدادی از طرح‌‌ها روز گذشته در جلسه هیئت مدیره مصوب شد و به زودی با انجام مراحل رونمایی خواهد شد.

متقی‌نیا در خصوص پرداخت غرامت خسارات وارده به محصولات کشاورزی گفت: ماهیت صندوق بیمه محصولات کشاورزی به این شکل است که همیشه خسارات واقع شده بیش از منابع موجود است که در این راستا بخشی با کمک دولت و بانک کشاورزی و بخش دیگر هم از محل حق بیمه‌های دریافت شده تامین می‌شود. وی در پایان گفت: کشاورزان و دامداران حق دارند به موقع غرامت خسارات خود را دریافت کنند و در این راستا قائم مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی برنامه‌هایی برای توسعه صندوق دارند و رایزنی‌های خوبی با مجلس و دولت اتفاق افتاده تا بتوانیم بازه زمانی پرداخت غرامت خسارات را کوتاه کنیم.

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار