به گزارش بسیج از آذربایجان غربی، حجتالاسلام سیدمحمدهاشمی، امامجمعه ماکو با حضور حجتالاسلام کاظم عبدالی مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه این شهرستان، امروز 6 فروردین به مناسبت فرا رسیدن سال جدید و بهار قرآن با جمعی از روحانیون این شهرستان دیدار و گفتوگو کرد.
وی تقارن بهار طبیت و بهار قرآن را یک فرصت مغتنم برای خودسازی دانست، گفت: این مهم به معنای واقعی کلمه آیهای از آیات بیشمار الهی است، بنابراین باید درراستای استفاده حداکثری از این ایام گام برداریم.
امامجمعه ماکو نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب مبنی بر «مهار تورم و رشد تولید» را یادآوری کرد، افزود: روحانیون و همه کسانی که تریبون در اختیار دارند، باید بدانند، در برهه کنونی مسئولیت خطیری بر عهده دارند، پس باید درراستای روشنگری و همافزایی گام بردارند.