دکتر محمد علی آقامحمدی جانشین سازمان بسیج اساتید استان مرکزی با اشاره به اولین سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۲ در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: جنگ ترکیبی، آمیختهای از جنگ کلاسیک، نامنظم، سیاسی ، مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماتیک، تلاش حقوقی-قضایی است که دشمن، از همه عرصههای گوناگون نبرد بهطور همزمان بهره می گیرد تا اثرات اینها را بهصورت همافزا بر رقیب خود بگذارد
وی افزود:در واقع این حرکت یک راهبرد نظامی به حساب می آید که هسته مرکزی آن، جنگ شناختی است که همه انواع عملیات با هم ترکیب می شوند تا با فشار به افکار عمومی و مسئولان منجر شده تا آنها را آماج حمله های خود قرار دهند تا منجر به تغییر محاسبات در آنها شوند .
دکتر آقا محمدی با اشاره به اینکه مهمترین و پر کاربردترین ابزار ، در این جنگ ابزار رسانه است یادآور شد:برنامه های مهم استکبار عمدتاً از طریق رسانهها، استراتژی فریب و گمراه کردن افکار عمومی محقق می شود و ذهن عامه مردم و نخبگان به اسارت درمی آید و در این موقعیت نخستین و ریشه ای ترین جهاد شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن است.
جانشین سازمان بسیج اساتید استان مرکزی مطرح کرد:تفاوت عمده اغتشاشات اخیر با فتنه های گذشته این است که در فتنه های قبل بعد از جنگ شناختی، مهمترین عرصه، جنگ سیاسی بود. اما در حوادث اخیر، یک جنگ شناختی با موضوعات فرهنگی-اجتماعی درباره مسئله زنان شکل گرفت و بهدنبال آن، موضوع به عرصه فرهنگ، اجتماع و سیاست سوق داده شد.
وی تاکید کرد: واقعیت این است که امروزه کشور ما در حال گذر از یک قدرت منطقه ای به قدرت جهانی است و نقشه دشمن برای مهار این قدرت بهرهگیری از فرصت جنگ ترکیبی است همانطور که رهبر انقلاب اشاره کردند، کلید تحلیل حوادث اخیر، تلاش دشمنان برای جلوگیری از قدرتمند شدن ایران است.
دکتر آقا محمدی خاطر نشان کرد:چرایی شروع این نوع جنگ را باید در قویتر شدن ایران اسلامی جستجو کرد، کشور ما در شرایطی است که در چهارراه جهانی، نقش کلیدی بر تغییر موازنات جهانی دارد و در کنار چین و روسیه سرشار از انرژی و موقعیت ژئوپلیتیک بوده و بازیگر تأثیرگذاری در مناسبات جهان خواهد بود؛ از این رو دشمنان ما با فهم این مناسبات، تلاش می کنند با فتنهانگیزی قدرت ایران را مهار کنند.