خبرهای داغ:
یک فعال اقتصاد مقاومتی در گفتگو با بسیج مطرح کرد؛

احیاء ۱۶ فروشگاه تعطیل شده تولید میوه خشک با کمک بسیج سازندگی

سجاد سروی گفت: ۱۶فروشگاه تولید میوه خشک را که قبل از کرونا مشغول فعالیت بود و به علت کرونا تعطیل شد را مجدد با کمک بسیج سازندگی احیا خواهم کرد.
کد خبر: ۹۵۰۱۶۷۷
|
۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۶

احیاء ۱۶فروشگاه تعطیل شده تولید میوه خشک با کمک بسیج سازندگی
سجاد سروی ۳۲ ساله اهل اردبیل که یک فعال حوزه ی اقتصاد مقاومتی است، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خصوص فعالیت هایش، اظهار داشت: ۱۶فروشگاه تولید میوه خشک را که قبل از کرونا مشغول فعالیت بود و به علت کرونا تعطیل شد را مجددا با کمک بسیج سازندگی احیا خواهم کرد.

وی گفت: به علت کرونا و مشکلات ناشی از آن از جمله تعطیلی کسب و کار‌ها ۱۶ کارگاهی که در اردبیل مشغول تولید میوه خشک بودند، تعطیل شد، اما پس از آن با ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت که از بسیج سازندگی دریافت کردم هم اکنون یک فروشگاه را فعال کرده‌ام و دومین فروشگاه در حال فعال شدن می‌باشد و تا آخر تابستان امسال همه ۱۶فروشگاه فعال خواهند شد.

این فعال اقتصاد مقاومتی افزود: دستگاه‌های تولید میوه را که نمونه آن را در ترکیه دیده بودم در استان اردبیل تولید کردم اول مشکل شاسی این دستگاه‌ها و دوم مشکل سیرکوله یا همان نواخته نشدن هوای یکنواخت در دستگاه و سومین موضوع یعنی مشکل برد دستگاه را با تجهیز آن به سامانه پیامکی برطرف کردم و این دستگاه هم اکنون از قابلیت‌های بالایی برخوردار است.

این فعال بسیجی می‌گوید قیمت این دستگاه‌ها در سال ۹۷ که شروع به تولید میوه خشک کردم حدود ۱۳ و نیم میلیون تومان بود، اما با تغییر قیمت‌های ارز در کشور هم اکنون تولید هر دستگاه بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان است و همچنین هر کدام از این دستگاه‌ها می‌تواند یک صد کیلو میوه را در روز به ۱۰ میوه خشک تبدیل کند.

وی می‌گوید با کمک بسیج سازندگی، افراد به ما معرفی می‌شدند و ما پس از آموزش آن‌ها محصولات تولیدی آن‌ها را نیز از آن‌ها خریداری می‌کردیم یعنی به نوعی خرید تضمینی داشتیم.

سروی خاطرنشان کرد:  نخستین فروشگاه یا کلینیک تخصصی میوه خشک کشور را در پائیز ۹۸ در اردبیل برپا کردیم و نشان یا برند "باغچه" را ثبت و سیب سلامت را برای محصولات میوه خشک از سازمان غذا و دارو دریافت کردیم و آماده صادرات میوه خشک به خارج کشور شدیم که متاسفانه مشکل کرونا فروش ما را به شدت کاهش داد و موفق به این کار نشدیم، اما انشاالله با رونق کسب و کار‌ها، صادرات را نیز آغاز خواهیم کرد.

این فعال بسیجی افزود: پس از تخصیص وام ۱۰۰ میلیون تومانی ارزان‌قیمت ۴ درصد از بسیج سازندگی، مسئولان بسیج وعده تخصیص ۵۰۰ میلیون تومان دیگر را به ما داده اند تا ما با استفاده از آن بتوانیم تمام فروشگاه‌ها و کارگاه‌های خود را فعال کنیم و چون قسمتی از لوازم و دستگاه‌های تولید میوه را داریم از اردیبهشت با آغاز فصل برداشت میوه انشالله بتوانیم این فروشگاه‌ها را احیا کنیم.

این فعال اقتصاد مقاومتی می‌گوید اگر ۱۶فروشگاه را فعال کنیم ۲۰ شغل مستقیم و تعداد زیادی شغل غیر مستقیم ایجاد خواهد شد.

سروی گفت: در این کار با کمک همسرم خانم نسترن نادری که بانوی نمونه کارآفرین در سال ۹۸ در استان شده است، فعالیت‌های خود را آغاز کردیم و ادامه خواهیم داد بنده دستگاه تولید می‌کنم و خانم بنده، مدیریت تولید میوه خشک را به عهده دارند.

این فعال اقتصاد مقاومتی همچنین افزود: یک کارخانه تولید میوه خشک به نام نازگل سبلان را در شهرک صنعتی ۲ اردبیل که در سال ۹۷ ور شکست شده بود احیا کردیم و ۲۰ نفر مشغول به کار شدند.

وی یادآور شد: تولید میوه خشک، ارزش افزوده بالایی دارد و ۳۵ درصد آن سود است یعنی هر ۱۰۰ هزار تومان ۳۵،۰۰۰ تومان پس از کسر کل هزینه‌ها سود دارد، چون ما میوه را مستقیم از باغدار می‌خریم قیمت تولیدی ما نسبت به سایر رقبا پایین‌تر است.

سروی با بیان اینکه در کنار تولید میوه‌های خشک، دمنوش‌های میوه‌ای و میوه‌های خشک حبه‌ای هم تولید می‌کنیم که برای تزیین شیرینی و کیک و در کنار دسر‌ها کاربرد بالایی دارد، ادامه داد:   قصد داریم محصول جدیدی را تولید کنیم که این محصول پس از منجمد شدن، خشک و تبدیل به نوعی پفک می‌شود و قابلیت نگهداری بالایی دارد و سازمان غذا و دارو هم ۵ سال تاریخ انقضا برای آن در نظر گرفته است که امیدوارم این محصول جدید را به زودی تولید و وارد بازار کنیم.

گفتگو از محمد جعفرآبادی فرد

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار