به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، احمد محمدیزاده در پیامی با تسلیت سالروز ضربت خوردن و شهادت مولیالموحدین حضرت علی (ع) یادآور شد: امام علی (ع) مظهر عدالت و جوانمردی است و تبیین سیره و منش این امام عظیمالشان امری لازم و ضروری است.
استاندار بوشهر با بیان اینکه ایام شهادت حضرت امام علی (ع) مقارن با شبهای عزیز قدر است خاطر نشان کرد: بدون تردید، زیباترین جلوه بندگی و زلالترین صحنه نیایش در مراسمات احیای لیالی قدر، نمود پیدا میکند و امیدوارم نهایت بهره معنوی را از این ایام ببریم.
محمدیزاده ابراز داشت: شبهای قدر فرصتی بینظیر برای طلب مغفرت و بخشش است و خداوند بزرگ، در این ایام، نگاه ویژهای به بندگان خود دارد که باید بهره کافی و وافی را از لیالی قدر ببریم.
استاندار بوشهر با بیان اینکه مردم استان بوشهر، مردمانی دیندار و انقلابی هستند گفت: مراسمات شبهای قدر در مناطق مختلف استان بوشهر، با حضور باشکوه مردم برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |