به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام والمسلمین روح الله باقری امام جمعه شهرستان پیشوا در خطبه های نمازجمعه عبادی سیاسی این هفته همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در مصلی حرم مطهر جعفربن موسی الکاظم (ع) اظهار داشت: ما برای از بین بردن اسرائیلی ها و رژیم صهیونیستی لحظه شماری می کنیم و آنها هم می دانند آن روز موعود خواهد رسید موشک های انقلاب اسلامی و ملت ایران و محور مقاومت، همه کشورهای محور مقاومت آن روز خواهد رسید که اگر این ها بخواهند حرکتی کنند این موشک ها از زیر خاک بیرون خواهد امد و بلایی سر آن ها می آورند که در طول تاریخ یهود نه دیدند و نه شنیدند.
وی افزود: فرارسیدن دوم اردیبهشت ماه سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گرامی میداریم امامی که تدبیر و دوراندیشی کردند و بزرگ ترین نیروی حافظ انقلاب اسلامی را تاسیس کردند واقعا کار بزرگ و تدبیر دوراندیشانه ای بود مهمترین و بیشترین نقش ها را در طول 44 ساله انقلاب اسلامی سپاه پاسداران داشته است چه در بحث امنیتی این کمربند امنیتی که در اطراف ما است آن را مدیون سپاه پاسداران هستیم در همه زمینه ها در همین بحث کرونا و مسائل کلان کشوری سپاه پاسداران بود که در جای جای ایران اسلامی و منطقه این شجره طیبه سایه انداخته است و روز به روز قدرتمندتر می شود.
حجت الاسلام باقری بیان کرد: در این چندساله تهدیداتی که انقلاب اسلامی شده آن جریانی که مقابل این تهدیدات ایستاده است نیروهای مسلح مخصوصا سپاه پاسداران هستند که در مقابل این تهدیدات ایستادگی کردند اگر می بینید موقعیت کنونی رژیم صهیونیستی رو به افول است سال به سال در حال افول و تضعیف است و به نابودی نزدیک می شود یک قسمت به مقاومت سپاه قدس و افرادی مانند حاج قاسم سلیمانی و سردار حجازی و سردار خاقاتی برمی گردد یک قسمتی از سپاه ما سپاه قدس می شود که یک تنه مقابل اسرائیل و داعش ایستاد و مقاومت کرد.
وی گفت: در این دهه اخیر رهبری معظم انقلاب بارها فرمودند که این آقایی و سروری دلار باید شکسته شود تا وضعیت اقتصادی کشور درست شود دلار به قدری مهم شده که در مبادلات داخلی هم موثر شده است دولت باید مدیریت کند خودرو را قیمت گذاری می کنند در همین ابتدای سال 40 درصد قیمت بالا رفت دولت و مجلس محترم باید آقایی دلار را بشکنند وابستگی اقتصادبه نفت خیلی باید کمتر شود در دیدار اخیر حضرت آقا با هیات دولت یکی از گله مندی های ایشان عدم پیگیری بود پروژه هایی در شهرستان ها شروع می شود که این پروژه ها آیینه دق مردم شده است ای کاش از ابتدا شروع نمی کردند.
وی ادامه داد: مردم ما صبور هستند انسان هم صبری دارد صبرش تمام می شود خواهش می کنم نظارت به ساخت بیمارستان پیشوا بیشتر شود من احساس می کنم پروژه با کندی پیش می رود آن چیزی که ما انتظار داشتیم و آقای رئیس جمهور فرمودند آخر سال 1402 یعنی امسال تحویل مردم شود من پیش بینی می کنم با این وضعیت کار انجام نخواهد شد از نماینده محترم مجلس و فرماندار محترم شهرستان انتظار داریم بررسی و نظارت کنید و این پروژه سرعت بیشتری بگیرد پیگیری ها جدی تر و جهادی و انقلابی تر شود بحث مترو هم انشاالله نتیجه مطلوب بدهد برسد روزی که حق مردم عزیز پیشوا ادا شده باشد.
امیرحسین حیدری