۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۷:۵۸
کد خبر : 9509932
۰۸:۱۴

۱۴۰۲/۰۲/۱۶

نشست شعری شاعر ایرانی ترکمن مخدومقلی فراغی در بندرگز

نشست شعری شاعر ایرانی ترکمن مخدومقلی فراغی در بندرگز
نشست شعری شاعر ایرانی ترکمن مخدومقلی فراغی در بندرگز با حضور دانش آموزان کانون کوثر اداره آموزش و پرورش شهرستان بندرگز و شاعران انجمن شعر وصال در تاریخ 14 اردیبهشت 1402 در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج؛ در این برنامه که 290 مین سالروز این شاعر شهیر بود دکتر محمد احمدی دکترای تخصصی زبان و ادبیات فارسی ،مدرس دانشگاههای گلستان ، آزاد ، پیام نور و دبیر مرکز تیز هوشان گرگان و مدرس عروض کشوری که خود تالیفات زیادی داشته اند که می توان به تالیف فرهنگ و ادبیات عامیانه ، کتاب موانع معرفتی و عملی کمال در حدیقه سنایی ،دو کتاب ترجمه در زمینه استارت آپ ،چندین مقاله در زمینه ادبیات عرفانی و سنایی و فروغ فرخزاد و میر کمال در مجلات معتبر ، کتاب کوچه باغ خاطرات پاییزی و جزوات آموزشی درس کنکور سه مورد که در دست چاپ می باشد به عنوان سخنران شرکت داشتند .

احمدی ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین ذیربط که این برنامه را برگزار کردند از خصوصیات و فضایل شخصی مخدوقلی فراغی صحبت کردند که همانطور که سعدی و فردوسی در شعر فارسی زبانزد می باشند مخدومقلی هم در بین شعرای ترکمن و ضرورت زبان ترکمنی و زنده نگه داشتن آن با ابیات شعری خود بسیار تلاش نمود تا این زبان را ضمن پاسداشت به همگان بشناساند . در ادامه احمدی از اخلاق نیکو و پایبندی این شاعر ترکمن ایرانی به دین و مذهب بیاناتی را ایراد نمودند که این شاعر چگونه با مضمون اشعار خود جهت زنده نگه داشتن دین اسلام کوشیدند و خصوصا شعری که در مدح پیامبر اکرم سرودند را بیان داشتند . احمدی با توجه به اینکه دانش آموزان در این برنامه شرکت داشتند در خصوص تولد و مشخصات این شاعر یک رزومه ایی را بیان کردند .

شایان ذکر می باشد که در این برنامه شعرای دانش آموز به قرائت شعر پرداختند و در پایان از پنج نفر این عزیزان به ترتیب خانمها سوگل بازیاری ،فاطمه نکاحی ، سدنا شیخ ، سودا شیخ و فاطمه فندرسکی به رسم یادبود تجلیل و هدایایی از طرف اداره ارشاد به آنها و دکتر احمدی انجام گرفت .
سازمان بسیج هنرمندان استان گلستان


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید